Влад Яма відростив довге волосся і став брюнетом: хореограф показав зі Штатів, як виглядає з новою зачіскою

Знаменитий український хореограф Влад Яма здивував своїх підписників черговим перевтіленням, на яке погодився у рамках шоу на вітчизняному телебаченні.

Образ знаменитого українського хореографа Влада Ями досить впізнаваний на вітчизняному телебаченні, адже усю свою кар’єру зірка був лисим, і хіба що дозволяв собі відростити бороду.

Однак, у рамках танцювального шоу “Танці з зірками” йому неодноразово доводилося перевтілюватися у різноманітних персонажів. Тому Влад прекрасно знає, що таке перука.

Влад Яма відростив довге волосся і став брюнетом

Не так давно на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилася нова фотографія, на якій він постав в образі знаменитого персонажу американського кінофільму “Сімейка Адамсів”. Для даного виходу на сцену йому знадобилося носити чорну перуку з довгим чубчиком. Також артист був неймовірно на напудрений, аби досягти необхідної блідності.

Влад Яма відростив довге волосся і став брюнетом

Варто відмітити, що останнім часом він постійно ділиться архівними кадрами, адже знаходиться у Сполучених Штатах Америки і живе життям пересічного американця. Подібні заходи на даний момент для нього недоступні, тому залишається тішити своїх шанувальників старим контентом.

Нагадуємо, що за кордоном зірка опинився майже одразу після 24 лютого. Спочатку Влад нічого не розповідав про те, де знаходиться і чи виїжджав з України взагалі.

І лише наприкінці весни йому довелося дати ексклюзивне інтерв’ю, в якому він заявив, що вивіз родину у Сполучені Штати Америки. Влад підкреслив, що зробив це до того, як чоловікам заборонили виїзд з України. Але далеко не всі шанувальники повірили у його слова.

А зараз Влад активно займається благочинністю та бере участь у проєктах, метою яких є збір коштів на допомогу Збройним силам України та переселенцям.

Схожі статті