MONATIK з Lida Lee та Nino випустив новий кліп: буде гаряче

Український співак представив на розсуд прихильників нову музичну роботу. Подивимося чи оцінять творчість шанувальники.

Днями відомий український виконавець MONATIK представив широкому загалу нову роботу, яка складалася з композиції “РитмоLOVE” і однойменного кліпу. У роботі взяли участь співачки Lida Lee і NiNo з MONATIK Corporation.

Музичною новинкою MONATIK поділився з прихильниками у своєму Instagram-акаунті.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCHMnzETJZGe%2F&is_from_rle

У дописі під відео артист  розповів про ідею створення композиції і кліпу. Співак зауважив, що РитмоLOVE це сучасне відчуття життя і його стиль. Такий самий яскравий, нестримний і незрозумілий, як і сама композиція і кліп. Артист наголосив, що саме відчуття ритму, звуків міста і життя об’єднує різні покоління, людей з різними інтересами, поглядами на життя і цінностями.

Крім цього, MONATIK виклав ще два фрагменти.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCHNXfn9p0vn%2F&is_from_rle

Під другим відео шанувальники привітали виконавця з прем’єрою і поцікавилися коли вони почнуть випускати композиції українською мовою.Прихильники дійсно високо оцінили роботу над відео і треком. Але, судячи з кількості схожих запитань, їм дуже хочеться почути українські пісні улюбленого виконавця.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCHOaa6_Jql0%2F&is_from_rle

Під усіма відео прихильники його творчості встигли лишити схвальні коментарі. При цьому дехто вже встиг заслухати композицію до дірок. Дехто з прихильників зауважив, що вони не побачили співачку Lida Lee у виконанні треку. Прихильники відмітили, що дівчині треба виробити власний стиль і створити власний репертуар. А от Монатика похвалили за пророблену роботу.

Схоже, прихильники в захваті від нової роботи і чекають більшого. А ще дуже чекають треки виконавця українською мовою.

Схожі статті