Злата Огнєвіч показала новий колір волосся та свого майстра: імідж змінив кремезний красень з золотими руками

Злата Огнєвіч відома українська співачка, яка дуже часто змінювала свій образ, і навіть, тривалий період носила перуку, оскільки експерименти не завжди були вдалими та красивими.

Певно, Огнєвіч одна з небагатьох артисток, яка побувала у різних амплуа та змінила не один відтінок кольору волосся. Злата була блондинкою, шатенкою, брюнеткою. Також експериментувала з довжиною, адже ходила з каре, з волоссям середньої довжини та з дуже довгими локонами. Та всі ці образи вже залишились у минулому, оскільки тепер співачка обрала для себе один колір, який лише трохи змінює у відтінках. Тото жага до експериментів нікуди не зникла, проте вони тепер не кардинальні.

Огнєвіч змінила колір волосся

Злата, як і будь-який артист має бути завжди готова до різких змін у зовнішності, тому, можливо ці всі ігри з образами й були моральною підготовкою до цього? Але, здається, що жінці це й самій дуже подобається і таким чином вона хотіла бути завжди різною. Насправді це дуже чудово, коли люди без зайвих вагань готові йти на зустріч змінам та впускати щось нове у своє життя.

Так, днями артистка показала, свій черговий похід у салон краси, де Злата вирішила зробити скрабування, лікування та фарбування і показала процес. Спочатку співачка показала, як вона сидить у кріслі зі скрабом на волоссі, а потім зірка засвітила свого молодого майстра з золотими руками. Пеано, до нього вона вже приходить не вперше.

Злата у свого майстра

А наступна історія Злати продемонструвала вже остаточний результат всіх трьох процедур. Варто зауважити, що колір волосся кардинально не змінився, проте тепер образ артистки виглядає більш свіжим та оновленим.

Новий колір волосся Злати

Також артистка залишила місце, де вона робила свої процедури краси, а це означає, що результатом жінка залишилась дуже задоволена і тепер буде дивитися на своє відображення у дзеркалі та посміхатися.

Схожі статті