Помер Олександр Самойлов — зірка серіалів “Глухар” та “Знахар”

Зірка російського серіалу "Глухар" Олександр Самойлов помер на 69-му році життя після тривалої хвороби.

Повідомляється, що останнім часом актор хворів на коронавірус, що і стало причиною смерті.

На початку листопада у відомого актора діагностували коронавірус. А вже 13 числа актор потрапив до реанімації. Лікарі до останнього боролися за життя заслуженого артиста Росії, але врятувати його не вдалося.

Про подробиці похорону та прощання з артистом поки не відомо.

Інформацію про смерть Олександра Самойлова підтвердили і його колеги по цеху. Зокрема, на своїх сторінках у соціальних мережах про це написав художній керівник МХАТ ім. Горького Едуард Бояков та поетеса Марія Ватутіна.

За своє аторське життя олександр Самойлов знявся у таких картинах як “Марш Турецького-4”, “Глухар”, “Дві долі-2”, “Скіф”, “Зимородок”, “Знахар”, “Сицилійський захист” та інших.

За словами Едуарда Боякова, Олександр Самойлов був неперевершеним виконавцем ролей історичних персонажів. Він грав маршалів, офіцерів, слідчих, злодіїв, вчених та простих робітників.

Олександр Самойлов
Олександр Самойлов

Актор був тричі одружений і мав шістьох дітей, з яких четверо продовжили справу батька.

Першою дружиною Наталією актор познайомився на зйомках картини “Сьогодні або ніколи”. У цьому шлюбі у актора народився син Олександр.

Другою його дружиною стала реквізитор, яку теж звали Наталія. У шлюбі з нею у актора народилося дві доньки – Надія та Світлана. Перша донька, Надія, померла від пороку серця. Наталія не витримала і забравши Світлану, поїхала з Москви назавжди.

З третьою дружиною Іриною Аверіною Олександр Самойлов познайомився у Московському обласному драматичному театрі. У пари народилося троє дітей.

Олександр Самойлов
Олександр Самойлов

Після цього у актора був зв’язок з танцівницею Христиною Юдичевою. в результаті якого у дівчини народився син. Вона вимагала визнання батьківства актора, але цього не сталося.

Батьком дитини виявився інший чоловік.

Актор прожив насичене та багате на ролі життя.

Схожі статті