Невістка Оксани Марченко показала свою маму: сваха зірки “Х-Фактору” нічим не гірша за неї (ФОТО)

Катерина, яка нещодавно стала невісткою скандальної Оксани Марченко поділилася у мережі знімками найдорожчої людини.

Невістка ведучої “Х-фактора” Оксани Марченко Катерина нещодавно поділилася спільними фото зі своєю мамою у день весілля.

На знімках видно, що мама дівчини справжня красуня. як і її донька. при чому зі світлин навіть важко зрозуміти скільки жінці років.

На фотографіях жінка позує у елегантному світлому костюмі з укладкою і легким макіяжем. Жінка весь час щасливо посміхається.

Під світлинами підписники лишили багато компліментів, відмітивши ніжні відносини між мамою і донькою і неперевершену красу обох.

На одній з чорно-білих світлин жінка позує у сукні з рукавами-воланами і пояском, який підкреслює її фігуру. Звісно, вона не фотомодель, але точно має вигляд не гірший, ніж у зіркової свахи.

Незважаючи на неідеальну фігуру, обличчя у свахи Оксани Марченко виглядає молодо, так само, як і руки жінки.

Це не єдине фото зіркової свахи. Раніше Катерина вже показувала спільний знімок з мамою. На ньому мама дівчини теж має чудовий вигляд.

Сама ж Оксана Марченко відома тим, що завжди чудово виглядає. І не важливо чи це вдома, чи на зйомках.

На недавніх домашніх фото можна помітити, що колишня ведуча “Х-фактора” все частіше з’являється в окулярах. При цьому вони її ніяк не псують, а навпаки, додають привабливості.

На більшості знімків Оксана Марченко позує в окулярах, адже, як зізналася сама ведуча в одному з дописів, без них вона майже нічого не бачить.

Після одруження сина з ведучою все частіше позує новий компаньйон Оксани Марченко кіт Кокос. Так його назвала донька телеведучої.

Зауважимо, що син Оксани Марченко Богдан восени одружився на дівчині Катерині, яка займається творчими професіями. Як розповідала зіркова обранниця вона фотографує і займається веденням особистого блогу.

Мабуть саме у заняттях доньки і криється секрет неперевершеного вигляду мами.

Кадрами з гучного весілля зіркова мама і свекруха ділилася у сторіз в мережі.

Схожі статті