Пугачова святкує у мікросукні, а Дантес палить папірці з бажаннями: новорічні традиції зірок

Зірки вітчизняного шоу-бізнесу не перестають дивувати. Їх ритуали до свята Нового року повеселять будь-кого.

Традиція святкування Нового року не є усталеною нормою, адже кожен святкує як йому подобається. Отож, хтось любить коло сім’ї, а хтось – друзів, для деяких немає нічого кращого, ніж святкування у горах, на пляжі, на роботі, а для когось  виключно вдома.

В передостанні вихідні 2020 року ми вирішили дізнатися, хто і як святкує з зірок Новий рік.

Дантес та Дорофєєва

Зірки бували на корпоративах

Це зіркове подружжя минулого року, за словами Володимира, намагалося слідувати новорічним традиціям. Дантес навіть підбирав вбрання таке, щоб пасувало кольору нового року. Він писав на папері бажання та спалював його. Проте, з його словами, успіху у 2020 році це не принесло.

Його дружина звикла ж зустрічати Новий рік на корпоративах, але цього разу лишиться вдома. Проте, Надя не спішить хизуватися своєю кулінарною майстерністю до Нового року. Можливо подружжя замовить повністю банкет з доставленням до дому, або, як розповідав про плани раніше Володимир, підуть гуляти по сусідах.

Тіна Кароль

Новий рік на сцені – звична справа

Співачці колись у 2018 році довелося зі сцени 4 рази промовити побажання до свята. Тіна майже всю свою кар’єру зустрічала Новий рік на корпоративних святах. Проте, після 1 січня обов’язково їхала до родини. Останні роки вона з сином звикла відпочивати у перших числах січня.

Зараз у Тіни вже стає підлітком син. Веніамін має гарне почуття гумору, сам же хлопець вчиться у Лондоні.

Алла Пугачова

Алла Борисівна з родиною

Примадонна шоу-бізнесу багато років поспіль зустрічала прийдешні роки на роботі. Проте зараз у неї є безліч мотивів лишатися вдома.

Якихось спеціальних ритуалів для здійснення бажань зірка не має, адже її самовпевненості можна позаздрити. Проте, святкувати Алла любить у коротких блискучих сукенках.

До речі, за словами близьких Пугачової, страви для новорічного столу вона зазвичай готує сама і найкраще у неї виходить смажити огірки та запікати курку. Крім того, співачка любить готує шарліпупу – блюдо, в якому поєднується, як зізнавалася сама співачка, все те, що можна знайти в холодильнику і з’єднати – картоплю, м’ясо, майонез, гриби, овочі, сир та ін.

Схожі статті