“Весь в Потапа”. Екс-дружина репера Ірина Горова показала їхнього єдиного сина: червонощокий та балакучий

Знаменита українська продюсерка та колишня дружина Потапа Ірина Горова вперше за довгий час показала свого сина Андрія. Усі деталі в нашій статті.

З моменту розставання Ірини Горової та Потапа пройшло майже 10 років. Тривалий час сімейство тримало в секреті справжній стан справ, але змогло зберегти хороші відносини заради виховання спільного сина Андрія.

Об’єднувала колишнє подружня і спільна справа. Тривалий час продюсерський центр керувався обидвома героями нашої статті. І лише нещодавно Ірина отримала абсолютне право на проєкт.

Ірина Горова показала, як виглядає її син від Потапа

Потап
Ірина Горова показала, як виглядає її син від Потапа

Підріс і єдиний спадкоємець пари. Ірина все рідше показує хлопця на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram і все ж таки Андрій час від часу тішить користувачів мережі своєю появою на акаунті мами. Наприклад, нещодавно Ірина оприлюднила лінійку відео зі своїм сином, на яких він імітував реперські рухи, а також взаємодіяв з продюсеркою.

Деякі підписники одразу відреагували на схожість хлопця з його батьком, але якщо придивитися уважніше, помітно, що Андрій успадкував від своєї мами і ніс, і погляд.

Ірина Горова показала, як виглядає її син від Потапа

На відміну від свого тата, Андрій носить розкішну, пишну шевелюру, а також має червоний рум’янець, який прикрашає юне обличчя.

Нагадуємо, що після 24 лютого син Потапа показав сильні риси свого характеру, адже залишився в Україні, разом зі своєю матір’ю, і був для неї опорою. Хоча батько пропонував йому виїхати в Іспанію взимку, він відмовився, і евакуювався лише згодом. Репер зізнався, що йому було досить непросто розмовляти з сином, який в цей час сидів в бомбосховищі.

Схожі статті