Наче рідну доньку не полюбила: як виглядає падчерка Оксани Марченко, яку сімʼя видворила з рідного дому?

Хоча публіці був прекрасно відомий сімейний статус знаменитої телеведучої Оксана Марченко, вона не поспішала ділитися деталями особистого життя.

І для Оксани Марченко, і для Віктора Медведчука їхній союз не був першим. Обидва мали не тільки шлюби за плечима, але й дітей від попередніх стосунків. Так, телеведуча виховувала сина Богдана від Юрія Коржа, а Віктор Медведчук мав доньку Ірину. Але якщо пасинок олігарха був частиною цієї родини, то красуня Ірина такої привілеї не отримала.

Арестович прокоментував долю Марченко і Медведчука після обміну
Як виглядає падчерка Оксани Марченко, яку сімʼя видворила з рідного дому

Як виглядає падчерка Оксани Марченко, яку сімʼя видворила з рідного дому

Коли бізнесмен одружився на телевізійні зірці, його дочка була вже юною особою з блискучими перспективами на майбутнє. Ірина отримувала освіту в Швейцарії: спочатку в школі інтернаті, а потім в університеті. Можна сказати, що вдома вона майже не бувала.

А коли Ірина Медведчук отримала диплом то не повернулася на батьківщину, а переїхала до Москви, де живе понині. Оксана Марченка про свою парку не розповідала майже в жодному інтерв’ю, про дівчину преса майже не говорила, і згадала про неї лише під час весілля на початку нульових. Тоді Віктор Медведчук віддав свою дочку заміж за московського бізнесмена.

Як виглядає падчерка Оксани Марченко, яку сімʼя видворила з рідного дому?

Зараз Ірина — зріла жінка, у якої є діти та престижна позиція в суспільстві. Вона вхожа до російської еліти і при цьому веде закритий образ життя. Які стосунки у красуні з рідним батьком достеменно невідомо, що вже й казати про мачуху.

Нагадуємо, що не так давно Ігор Кондратюк дав новий коментар стосовно Оксани Марченко. Зокрема продюсер розповів, що зірка завжди мала патріотичну позицію і нічого не говорила про те, що вона може зрадити свою країну. Єдиним як то кажуть дзвіночком послужило саме її заміжжя з олігархом, який вже на той час мав сумнівну репутацію.

Зокрема стало відомо, що продюсерів телеканалу СТБ просили прибрати дружину бізнесмена з ефірів, однак ті відмовлялися, послуговуючись аргументацією, що вона не відповідальна за дії свого чоловіка.

Зараз пара живе максимально таємничого і не ділиться жодними новинами.

Схожі статті