“Поради городникам”: Маша Єфросиніна показала “модний глянець”, на якому прикрашала обкладинки 19 років тому

Маша Єфросиніна відома українська інтерв'юєрка і телеведуча, яка вже понад 20 років є однією з затребуваних ведучих. Маша має гарну репутацію, оскільки крім основної роботи вона щей й займається благодійністю.

Зараз Єфросиніну можна побачити у ролі моделі для різних брендів, це може бути як одяг, так і йогурти, оскільки вона має неперевершену фігуру. Маша дуже слідкує за собою, вона займається спортом, відвідує косметолога і постійно змінює зачіску, оскільки саме це робить образ будь-якої жінки новим. А також Марія завжди змінює свою вагу, і останнім часом вона все менше і менше, оскільки Маша нервує та багато працює і саме на цьому фоні жінка багато втрачає. Але це лише красить ведучу, адже конури її обличчя стають чіткішими, а фігура більш витонченою. Саме тому вона виглядає років на 28.

Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна

Але Маша не завжди мала настільки чудову фігуру, у молоді роки знаменитість постійно боролася з цим. Хоча до студентства вона була спортивною та стрункою, а от згодом дівчина почала жити самостійно і їй не вистачало уваги, тому свій стрес Маша заїдала, і через це набрала зайвої ваги. Звісно, цю проблему швидко не вирішити, адже це є проблема ЖКТ, а на її лікування потрібен час.

Тому половину свого життя Єфросиніна витратила на те, щоб налаштувати роботу свого організму та побудувати правильну систему харчування, а також додати спорт у своє життя і зробити це способом життя, а не просто заняттями.

Маша часто згадує, як вона виглядала раніше, адже ця проблема досі сидить у її голові та це вже психологічне. Тож, днями вона вирішила показати, який вигляд мала у 2004 році.

Маша на обкладинці журнала
Маша на обкладинці журнала

Річ в тому, що Марії надіслали підписники фото, де вона прикрашає обкладинку модного глянцю “Уікенд”. На світлині Єфросиніну майже не впізнати. Вона зображена з коричневим коротким волоссям, нині ведуча фарбується в чорний колір, який їй пасує набагато більше. Також у Маші був рівний чубчик. До речі, на фото знаменитість постала з пухкими щічками та формами. Зірка була одягнена у помаранчеву майку з глибоким декольте, а її образ доповнювали масивні прикраси.

Схожі статті