21-річний переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин заявив, що його кубок “віджали”: хто, чому і як

Роман Сасанчин молодий, цікавий, творчий, і дуже талановитий співак, який два рази переміг на українському і найпопулярнішому талант-шоу "Голос країни". Спочатку на дитячому сезоні, а потім і на дорослому.

Рома з дитинства йшов до того, щоб стати справжнім артистом. І завдяки його силі бажання і батькам, які були ладні зробити все, щоб мрія сина виповнилась, допомогли йому довести це не лише собі, а ще й всій Україні. Оскільки в 10 років Роман став зіркою телевізійного шоу, та ще й у команді Тіни Кароль.

Роман з дружиною
Роман з дружиною

Згодом Роман зростав і його популярність також, адже він почав виступати на різних концертах. І таким чином Рому пізнала вся країна, а його талант почав викликати ще більший інтерес. Тому, його сміливо можна вважати справжнім артистом.

Та коли Рома виріс, то його  популярність трохи впала і тому хлопець вирішив піти знову на “Голос країни”, аби довести собі що він насправді може знову стати таким відомим, як це було 10 років тому. Але за цей час у його життя багато чого змінилося. По-перше, він став чоловіком і батьком. А це дуже серйозні зміни у житті.

Тож, зараз Рома не лише артист, а годувальник своєї родини, тому для нього зараз дуже важливо підтримувати інтерес до себе і своєї особистості. Але про участь Романа у “Голосі” ніхто не забуває. І здається, ці заслуги тата подобаються її донечці Елізабет.

Річ в тому, що вона вирішила взяти у тата його переможний кубок з “Голосу країни” і просто з ним погратися. Дівчинка просто стояла і намагалася спробувати кубок на смак. І Сасанчин це сфотографував та цей момент.

Донька Сасанчина грається з його кубком
Донька Сасанчина грається з його кубком

Варто зауважити, що Елізабет вже дуже підросла і зараз виглядає зовсім інакше, адже вона зростає і змінюється щодня, адже діти ростуть дуже швидко та щодня відкривають в собі нові здібності та нові інтереси.

Схожі статті