Любов серед скель, коней і краси іспанського палацу: Камалія показала, як відпочиває з екс-чоловіком Захуром

Найбагатша співачка України Камалія заінтригувала мережу, оприлюднивши свіжі відео, які були зроблені під час відпочинку артистки з родиною.

Ще рік тому здавалося, що кохання Камалії та Мохаммада Захура не здатне зруйнувати абсолютно ніщо на світі. Пара вражала своєю єдністю і готовністю боротися за мир і за перемогу. Однак пізніше фанати почали підозрювати недобре.

Камалія розповіла про образу на чоловіка
Камалія показала, як проводить час з екс-чоловіком Захуром

Артистка майже не публікувала контенту з чоловіком, обмежуючись спільними світськими виходами. Після інтерв’ю, в якому вона зізналася, що посварилася з падчеркою та була вимушена покинути її будинок у Великобританії і повернутися додому фанатам взагалі стало не по собі. Адже мільярдер разом з дочками залишився в Англії.

Артистка не стала ходити навколо та зізналася, що з чоловіком вони не разом.

Камалія показала, як проводить час з екс-чоловіком Захуром

При цьому співачка одразу вже зауважила, що їхні дочки не відчують кризи у стосунках батьків. Заради них вони продовжують спілкуватися, постійно підтримують зв’язок та проводять разом час, як справжня сім’я. І в цьому питанні співачка виявилася дуже чесною.

Деякі користувачі вже активно ставлять під сумнів чи взагалі пара розлучається, або ж це було грою заради піару, настільки гармонійними та дружелюбними вони є разом. Окрім того нещодавно Камалія разом з колишнім чоловіком та дітьми рушили на відпочинок на Майорку.

Звісно все влаштовано у важкому люксі. Співачка не так давно оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри, на яких показала як виглядають їхній іспанський маєток, який вони вочевидь орендують, а також потішила шанувальників роликами, на яких вона з дочками та екс-благовірним катаються на конях.

Примітно, що далеко не всім такий контент прийшовся до душі, хоча він і транслює щастя, оптимізм та вірю в краще. Вся справа в тому, що матусі почали у коментарях залишати відгуки про те, що не варто тиснути на чутливі місця, адже велика кількість людей серед аудиторії не змогли вивести своїх дітей не те щоб на відпочинок, але й просто евакуювати за кордон.

Схожі статті