Падалко показала трьох малих дітей та молодого чоловіка – як модель в червоній сукні в надійних обіймах (ФОТО)

Українська телеведуча Марічка Падалко цінує проведені моменти з чоловіком Єгором Соболєвим, який нині перебуває в лавах ЗСУ та оприлюднила їхню родинну архівну світлину.

До початку повномасштабної війни знаменита ведуча Марічка Падако зізналася, що сварилася з чоловіком Єгором Соболєвим, який попереджав про можливий початок воєнних дій на території України. Розповідає, що в сучасних реаліях вона не могла уявити, що таке можливо, тому той ранок 24 лютого згадує, як страшний сон.

Раніше знаменитість повідомила, що її сімейний статус змінився у зв’язку з підвищенням чоловіка по службі, тому тепер вона офіційно є дружиною офіцера. Відомо, що Єгор Соболєв народився на території російської федерації, але у 2004 році отримав українське громадянство, а нині відстоює її право бути вільною та незалежною.

Марічка Падалко із чоловіком
Марічка Падалко та чоловік Єгор Соболєв

Попри свій статус багатодітного батька, Єгор ще у 2021 році пройшов військові збори в одній з бригад та отримав спеціальність “стрілець”, а сам контракт з теробороною чоловік підписав за півроку до початку повномасштабного вторгнення.

Так, українська ведуча ТСН на телеканалі “1+1” Марічка Падалко нещодавно на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram поділилася архівною світлиною з підписниками з фотосесії для журналу Viva. На обкладинці глянцевого видання зірка 12 років тому позувала з трьома маленькими дітьми в червоні довгій сукні та в обіймах свого чоловіка Єгора Соболєва.

Падалко показала трьох малих дітей та молодого чоловіка

Щасливе сімейство було разом, не приховувало своєї родинної ідилії від суспільства та ділилося своїми секретами з подружнього життя. Нині Марічка Падалко згадує ті часи з посмішкою, а ще з нетерпінням чекає повернення свого чоловіка Єгора Соболєва додому з радісними новинами з фронту.

Схожі статті