Бойфренд Ані Лорак Ісаак Віджраку показав, чим утримує співачку біля себе: екс-чоловік Мурат цього дати не міг

Новий бойфренд Ані Лорак Ісаак Віджраку показав, як відпочиває зі співачкою та де вони зараз знаходяться. Поки в Україні війна, Кароліна насолоджується життям.

Коли публіка дізналася про роман Ані Лорак з іспанським йога-тренером, мережею одразу розповзлися чутки про те, що чоловік перш за все шукає грошей та наживи. Це вже не вперше співачці приписують стосунки з альфонсом. В цілому за артисткою закріпилася репутація жінки, яка невміло добирає собі партнерів.

Після початку повномасштабної війни подейкували, що Єгор Гліб, з яким Кароліна будувала стосунки покинув її через нестачу фінансів. Подібні цілі колись приписували і колишньому чоловіку співачки Мурату Налчаджиоглу. Мовляв, до одруження був простим менеджером в готелі, а після став крупним бізнесменом, який має безліч ресторанів, акції туристичної агенції та косметичного бренду. Але рік за роком Мурат демонструє, що не зацікавлений у подібного роду збагаченнях, продовжуючи зростати як підприємець.

Бойфренд Ані Лорак Ісаак Віджраку показав, чим утримує співачку біля себе

Ісаак Віджраку показав усіх своїх дочок
Бойфренд Ані Лорак Ісаак Віджраку показав, чим утримує співачку біля себе

Тим часом в мережі жартують, що йога-інструктору та бойфренду Ані Лорак, схоже, вдалося заробити на відпочинок для своєї жінки. Так, Ісаак Віджраку на особистій сторінці в соціальній мережі в Instagram показав у прямому розумінні слова дуже особисте відео.

На ньому видно, як він своїми ногами треться об ноги співачки Лорак, а також відкриває штору з видом на море та бізнес-центри. Коментатори визначили, що на відео – іспанське місто Бенідорм.

Бойфренд Ані Лорак Ісаак Віджраку показав, чим утримує співачку біля себе

Кароліна зробила репост даного ролика до себе на сторінку.

Нагадуємо, що не так давно чоловіка звинувачували у зрадах дружині. Подейкували, що Лорак почала зустрічатися з одруженим, покладаючись на фотографії Ісаака з молодою жінкою та маленькою дитиною. Пізніше інструктор привселюдно заявив про те, що це не його благовірна, а доросла дочка Ебоні, яку часто плутають його нібито дружиною. Також у зірки мається маленький син, з яким дівчина часто з’являється на людях. Але вигляд матері цих двох досі залишається для публіки загадкою.

Схожі статті