42-річна Лілія Ребрик наглядно показала, як змінюється життя після 40: “Здаємо аналізи, ходимо до лікарів”

Знаменита українська телеведуча Лілія Ребрик вразила мережу кадрами, на яких показала, як вона слідкує за своїм здоров'ям та контролює його.

Відома українська телеведуча Лілія Ребрик успадкувала від своїх батьків неймовірної краси риси, розкішне волосся, таланти, однак рано чи пізно ми не можемо покладатися лише на подарунки від природи. Зараз зірці вже 42 роки і вона як ніхто знає, наскільки важливо контролювати своє здоров’я.

Раніше Лілія підтримувала свою форму здебільшого завдяки танцям, які вона полюбила після участі у шоу з Андрієм Диким. У акторки з’явилося не тільки нове хобі, але й кохання усього її життя. З хореографом вона побралася і народила від нього двох дітей.

Лілія Ребрик показала, як контролює своє здоров’я

Лілія Ребрик закружляла в ритмі танцю зі статним чоловіком – паркет подарував кохання
Лілія Ребрик показала, як контролює своє здоров’я

Але і фізичні навантаження не дають в усьому бажаного ефекту. А тому Лілія не приховує, що регулярно відвідує лікарів, проходить обстеження та здає аналізи. Про це вона нещодавно зізналася на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Примітно, що велика кількість зірок, так само як Лілія Ребрик закликають своїх підписників контролювати свій стан та довіряти своє здоров’я спеціалістам.

Варто відзначити, що свого часу Лілія також пропагувала щасливу вагітність. Так, телеведуча намагалася довести українським жінкам, що цікаве положення не можна сприймати як хворобу і під час цього прекрасного стану можна працювати, виглядати розкішно і продовжувати свою діяльність. Під час другої вагітності Лілія Ребрик з’являлася на екранах аж до самих пологів.

“Вагітність – це не хвороба, я що перший, що другий раз так само говорила і продовжую говорити. Хоча, Боже, знали б ви, який в мене токсикоз був обидва рази, просто всі дев’ять місяців. Кожного дня, кожного ранку – я не знаю, як це витримала, я народила набагато легше, ніж ці токсикози, – зізналась Лілія Ребрик в інтерв’ю програмі “Зірковий шлях”.

Примітно, що Ребрик дійсно може похизуватися прекрасним здоров’ям. Єдина хвороба про яку зірка говорила колись публічно — це коронавірус, який вона підхопила 2021 року.

Схожі статті

Єдиний спадкоємець, котрий не дістанеться абиякій невістці: Кароль показала свого 15-річного сина від Огіра

Знаменита українська співачка Тіна Кароль показала, як виглядає її син-підліток, котрий являється її єдиним прямим спадкоємцем. Раніше артистка говорила, що не готова віддавати його невістці.