Переможець “МастерШеф. Професіонали-4” Артем Кабулахін пожалівся на сиве волосся у 25 років (ФОТО)

Артем Кабулахін – переможець головного кулінарного шоу в Україні "МастерШеф" у четвертому сезоні професіоналів. Він проявив себе дуже сильним гравцем і справжнім кухарем з фантазією.

Кабулахін прийшов на проєкт заради того, щоб довести собі що він дійсно гідний кухар і має право займати високі позиції. Готувати Артем любить з самого дитинства і завжди з певною повагою ставився до їжі загалом та до продуктів харчування. Для нього процес приготування – це магія та щось таке особливе, що він сам не може описати точними словами.

Артем Кабулахін
Артем Кабулахін

Наразі Артему 25 років і він проживає в Києві. Як професіонал Артем реалізувався давно, але завжди відчував потребу у ще більшому натхненні, і саме тому прийшов на телебачення. Окрім цього Артем запевняв, що хоче згадати, чому взагалі почав готувати, адже розмиті спогади з сімейних застіль у дитинстві не давали йому спокою.

На шоу Кабулахін проявив себе як сильного учасника, на якого можуть рівнятися інші професіонали. Адже фантазія Артема без меж. В його голові завжди вже є готові картинки страв, які він готуватиме. А такий талант є далеко не в кожного кухаря, це скоріше за все особистий дар.

На фіналі “МастерШеф” саме фантазія допомогла Артему презентувати суддям дуже оригінальні та нестандартні страви, які мали вигляд українських краєвидів. І чоловік врахував всі деталі, саме тому Ектор, Володимир та Ольга були вражені презентацією та смаковими поєднаннями.

Зараз же Кабулахін продовжує розвиватися як професіонал і шеф-кухар. Але звісно, ця робота не з легких, вона потребує витримки та сталевих нервів, які зараз підшатані в кожного українця і це не дивно. Але на кожного нервовий фон впливає по-своєму.

Сторіс Артема
Сторіс Артема

Так, наприклад, днями Артем показав своє перше сиве волосся і це у 25 років. Хоча можливо на це ще впливає генетика, а це теж сильна річ.

Схожі статті