Наталія Могилевська показала, як виглядає без макіяжу та вразила вродою: природна і ні на кого не схожа

Популярна українська співачка Наталія Могилевська вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без макіяжу. Усі деталі в нашій статті.

Якщо Наталія Могилевська колись і соромилася говорити про свою зовнішність і недоліки з аудиторією, то ці часи давно минули. Артистка виступає на сцені більше 30 років, знайома з усіма кулуарами шоу-бізнесу і точно знає, що комплекси в кар’єрі – не помічники.

Артистка пережила доволі різні етапи у своєму житті. Її і критикували, і возносили до небес. Могилевська набирала вагу, худла, змінювала зачіски, знаходила нові образи, то користувалася фотошопом, то відмовлялася від нього.

Наталія Могилевська показала, як виглядає без макіяжу

Наталія Могилевська заявила, що планує стати матір'ю найближчим часом
Наталія Могилевська показала, як виглядає без макіяжу

Зараз артистка легко може поговорити зі своїми підписниками про негативні зміни в зовнішності і позитивні. Старіння вона сприймає спокійно, і ба більше, навіть показує своїм фанатам на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, як виглядає без макіяжу. На це може наважитися далеко не кожна жінка, яка має 100 підписників у своєму блозі, тож який внутрішній стержень має бути, щоб зробити це на багатотисячну аудиторію?

Так, у новому відео, яке опублікувала зірка можна побачити, що вона абсолютно без косметики, і при цьому виглядає просто фантастично. У Наталії гладенька та свіжа шкіра, сяючий погляд, розкішна якість волосся.

Нагадуємо, що після початку повномасштабного вторгнення Наталія Могилевська потрапила у декілька скандалів. Як наприклад, з приводу російської мови. Втім, артистка докладала шалених зусиль, аби допомогти як цивільним, так і військовим. Зокрема вона приїжджала зі своїми концертами на передову, не боючись реальної небезпеки для життя і часом у супроводі лише свого коханого чоловіка, так як колектив відмовлявся їхати.

Далеко небагато українських артисток дійсно наважувалися на подібні подвиги. Наприклад, Тіна Кароль неодноразово говорила про те, що приїде, але стримувати обіцянку не поспішала і досі не побувала у гарячих точках.

Схожі статті