28-річна Аліна Гросу стала темною шатенкою та показала результат: наче рідна донька Анджеліни Джолі

Знаменита українська виконавиця Аліна Гросу вразила мережу раптовою зміною у зовнішності. Зірка вирішила показати, як буде виглядати з темним кольором волосся.

З Аліною Гросу публіка знайома більше 20 років. Тому глядачі мали можливість спостерігати трансформаціями дівчини. Вона встигла вже багато разів змінити репертуар, а також свій стиль та образ.

Ще 3 роки тому, коли українці проживали свої найкращі часи Аліна була яскравою білявкою, яка одягалася у стилі “тиха розкіш”. Втім, після її переїзду до Сполучених Штатів Америки все трохи змінилося. Зараз Аліна руда.

Аліна Гросу стала темною шатенкою

Аліна Гросу стала темною шатенкою

І хтоб міг подумати, що насправді їй дуже пасує темне волосся. Нещодавно зірка вирішила трохи по експериментувати у графічному редакторі та опублікувала результати на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Так, на верхньому кадрі Аліна Гросу шатенкою і неймовірним чином схожа на всесвітньовідому голівудську акторку Анджеліну Джолі. Причому ця схожість абсолютно непомітно, коли співачка має світле шевелюру чи яскраво-полум’яну.

Нагадуємо, що наприкінці 2022-го навколо Аліни Гросу піднявся скандал. Зірку звинувачували у втечі, але вона швидко взяла ситуацію під контроль та пояснила, що відбувається. Артистка тривалий час волонтерила, перебувала в Україні та приймала під своїм дахом переселенців. Але пізніше на неї чекала складна операція та реабілітація.

Також ситуація ускладнилася особистими проблемами. Врешті-решт, дівчина вирішила підвищити свої кваліфікаційні навички у акторський школі в Голлівуді. Саме через це вона покинула Україну і досі знаходиться за кордоном.

Зірка запевняє, що обов’язково повернеться до України, але поки що не може прогулювати навчання, адже до цього викладачі ставляться дуже серйозно і вона не може собі дозволити подібної розкоші. Зірка продовжує співати, створювати хіти українською та спілкуватися зі своїми фанатами.

Також у жінки з’явився бойфренд, але вона наполегливо не показує його обличчя. Є імовірність, що це росіянин Роман Полянський, і вони насправді не розсталися.

Схожі статті