Темні очі та руда шевелюра: 51-річний Ектор Хіменес-Браво вперше за багато років показав другу половинку

Відомий українськийшев-кухар Ектор Хіменес-Браво заінтригував мережу, пообіцявши показати своїм підписникам другу половинку. Про що йшла мова?

2 роки тому Ектор вперше заговорив про те, що в нього з’явилася кохана дівчина. На цей раз шеф-кухар абсолютно серйозно заявив, що не має жодного наміру показувати її публіці, так як його минулі стосунки зруйнувалися через його популярність.

Було відомо лише про те, що дівчина доволі молода, а після 24 лютого переїхала до Польщі, де перебуває по сей день. Її зовнішність досі залишається загадкою для фанатів, як власний і її особистість.

Ектор Хіменес-Браво вперше за багато років показав другу половинку

Ектор Хіменес-Браво покинув Колумбію
Ектор Хіменес-Браво вперше за багато років показав другу половинку

І от нещодавно Ектор вирішив трохи поінтригувати свою публіку та заявив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що готовий показати другу половинку.

“Нарешті я готовий показати вам другу половинку. Рік я був один. Один переживав події, які відбуваються в Україні. Рік готував наодинці. Рік тренувався та повертався в порожній дім. Рятувала лише робота. Але в один момент я вирішив, що так не можу. Минулої зими я їздив в Колумбію. І коли повертався додому, вирішив забрати з собою Лупіту. І в прямому сенсі Лупіта мене врятувала. Вона мене чекала вдома, вона ніби моя дитина. Смішно, але так і є. Але час настав, я не можу це приховувати. У Лупіти з’явився бойфренд. Знайомтеся, це Чакі. Пробачте мене, я трохи хотів створити інтригу, але переборщив

Ектор Хіменес-Браво вперше за багато років показав другу половинку. Скріншот особистої сторінки зірки

У себе б нічого, але кулінар не уточнив, що має на увазі коханого своєї собаки. Виявляється, у чоловіка з’явився новий член родини.

Мова йде про кавалера його улюблениці Лупіти. Але невідомо, чи проживає Чакі разом з Ектором, або ж приходить лише на побачення.

Варто відмітити, що у кулінара є ще одна собака, яку звуть Чоко. Він дуже любить своїх пухнастиків і намагається створити для них максимально комфортні умови для життя. Також вони є основними героями його контенту у блозі.

Схожі статті