Аліна Гросу кардинально змінила імідж та показала результат: зі світлої шевелюри у чорне каре (ФОТО)

Відома українська співачка Аліна Гросу поекспериментувала з волоссям і на цей раз показала, як виглядає з чорним каре. Чи пасує зірці нова стрижка?

З популярною українською артисткою Аліною Гросу публіка знайома більше 20 років. Тому її фанати мали можливість спостерігати за трансформаціями дівчини. Вона встигла вже багато разів змінити свій репертуар, а також стиль та образ.

Ще 3 роки тому, коли українці проживали свої найкращі часи Аліна була яскравою білявкою, яка одягалася у стилі “тиха розкіш”. Втім, після її переїзду до Сполучених Штатів Америки все трохи змінилося. Зірка раптом постала перед своїми фанатами з рудим волоссям, але і на цьому експерименти не закінчуються.

Аліна Гросу показала, як виглядає з чорним каре

Аліна Гросу зізналася про дитину
Аліна Гросу показала, як виглядає з чорним каре

Судячи з усього, Аліну надовго на подібний стиль не вистачило, і вона повернулася до яскравого блонду. І все ж продовжує дивувати мережу різними зачісками. Наприклад, нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новий кадр, на якому постала з коротким чорним каре. Образ вийшов контрастним, адже шкіра у зірки дуже світла, майже фарфорова, а на вустах з’явилася яскраво червона помада.

Аліна Гросу показала, як виглядає з чорним каре

Образ доповнив елегантний шкіряний костюм та яскравий манікюр. Зірка з питалася у своїх підписників, чи варто їй перефарбуватися в брюнетку.

Нагадуємо, що після 24 лютого Аліна Гросу тривалий час перебувала в Україні. Здебільшого її резиденцією був маєток у Львові. Там вона приймала переселенців та охоче допомагала усім, хто в цьому мав потребу. Але вже влітку стало відомо, що у зірки є серйозні проблеми зі здоров’ям. Час від часу вона ділилася кадрами з лікарні, а пізніше повідомила про пережиту операцію. Що саме її турбувало досі залишається загадкою, але вже восени вона переїхала до Сполучених Штатів Америки, пояснюючи свій вчинок тим, що вирішила пройти акторські курси в Каліфорнії. При цьому їй довелося відлучитися на декілька тижнів через необхідність додаткової реабілітації, яку вона проходила в Індії.

Схожі статті