Для коханого хоче бути у формі: Ані Лорак показала свій набір корисних продуктів – масажисту таке до смаку

Зірки шоу-бізнесу не раз доводять, що привабливий зовнішній вигляд, молодість, краса потребують правильного харчування, активного способу життя та спорту. Співачка Ані Лорак показала, як любить харчуватися.

Зрадниця України новими дописами ще більше викликає хвилю невдоволення та обурення від українських підписників, адже Кароліна продовжує мовчати й ніяк не реагувати на всі події, що відбуваються в Україні.

Натомість показує безтурботне життя в росії, випускає нові хіти, демонструє різні світлини в шикарних образах, але позицію змінювати не збирається.

Нещодавно у своєму блозі в соціальній мережі Instagram показала, як повсякденно харчується, адже не секрет, що Лорак у свої 44 роки виглядає розкішно. Звичайно не обійшлося й без втручань у красу, різної пластики, зокрема зроблених грудей, оновленого носа та пишних форм губ.

На новій світлині бачимо корисний сніданок артистки, який збагачений вітамінами та корисними мікроелементами. Співачка обожнює авокадо, чим не могла не поділитися з прихильниками:

“Ми те, що ми їмо. Наше тіло потребує вітамінів та корисних елементів. Обожнюю авокадо! А що любите ви?”, – поділилася Лорак.

Не виключаємо той факт, що підтримання привабливих форм, гарної фігури, вічної молодості та краси може бути пов’язане з появою у її житті нового обранця, якого публічно представила на День усіх закоханих. Ним виявився Ісаак Віджраку. Чоловік займається йогою та духовними практиками.

Ані Лорак та Ісаак Віджраку

Нагадаємо, що у 2019 році офіційно розірвала 10-річний шлюб з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу. Колишні спільно виховують доньку Софію, яка народилася у 2011 році.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.