Марічка Падалко покинула Україну і показала, чим тепер зайнята: “Вже можна радіти, але поки нічого не робити”

Відома українська телеведуча Марічка Падалко вийшла на звʼязок та розповіла, де знаходиться та чому відчуває себе щасливою. Що відбувається у житті телеведучої?

Як відомо, Марічка Падалко знала про загрозу вторгнення в Україну, адже її чоловік Єгор Соболєв, Народний депутат України, повідомив їй про те, що є необхідність евакуювати дітей та намагався розробити план дій з дружиною, які дозволили б їм убезпечити сім’ю.

Як виглядає зараз чоловік Марічки Падалко
Марічка Падалко покинула Україну

Але вже тоді зіркове подружжя зіштовхнулося з серйозними протиріччями, адже обидва несли відповідальність на важливих посадах. Марічка Падалко розраховувала з’явитися в ефірі, а політик мав бути присутнім в уряді. Але станом на 24 лютого троє дітей телеведучої перебували на заході України. Тим часом сама журналістка знаходилася в Києві, де і зустріла події, що змінили життя мільйонів українців.

Усі чоловіки в житті телеведучої Марічки Падалко - хто вони?
Марічка Падалко покинула Україну

Марічка Падалко покинула Україну

Згодом Єгор Соболєв рушив захищати Україну, а родина Марічки возз’єдналася в столиці України. Сім’я важко переживає війну, адже кожного дня чекає, коли батько повернеться додому. Тим часом Марічка бере активну участь у найрізноманітніших благодійних заходах, намагаючись допомогти своїй батьківщині фінансово та репутаціїно.

Зокрема нещодавно телеведуча оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нове відео, яке було зроблено в Бостоні.

Туди журналістка рушила у рамках благодійної ініціативи і поділилася емоціями зі своїми підписниками. Звісно, поїздка Марічки носить короткий характер і вже незабаром телеведуча знову з’явиться у прямих ефірах.

Нагадуємо, що Марічка Падалко добре знайома з культурою та життям в Сполучених Штатах Америки, адже свого часу отримувала досвід та знання саме там. Роками згодом зірка українського телебачення стане світовою знаменитістю завдяки інциденту, який відбудеться з нею у прямому включені. Марічка Падалко під час мовлення зрозуміла, що в неї випав зуб, але не зупинилася і завершила ефір, наче нічого не сталося.

Рівнем професійності Падалко захоплювалися в усьому світі, зокрема її іноземні колеги, які знають наскільки важко та важливо не губитися перед камерами та командою.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.