Молода дружина Віктора Павліка вразила зізнанням про свій діагноз: Репяхова роками мовчала про пухлину?

Молода дружина знаменитого українського музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова вперше розповіла про свій діагноз публічно. Що турбує блогерку?

Декілька років тому Віктор Павлік вразив український шоу-бізнес зі знанням, що одружується вчетверте. Обраницею зірки стала його концертна директорка Катерина Репяхова, яка після весілля стала активно розвивати власний мікроблог, знаючи про інтерес публіки до неї.

Катя Репяхова показала Павліка без брів
Молода дружина Віктора Павліка вразила зізнанням про свій діагноз

За декілька років їй вдалося стати доволі помітною фігурою у соцмережах. Завдяки якості матеріалу, який вона публікує, кожного дня аудиторія дівчини лише продовжує зростати та стає доволі лояльною.

Молода дружина Віктора Павліка вразила зізнанням про свій діагноз

Катя не припиняє дивувати своїх підписників. Репяховій завжди є чим поділитися, що розповісти, чим зацікавити. Наприклад, нещодавно зірка поділилася новиною про стан свого здоров’я. Про діагноз дівчини більшість почула вперше.

Так, Катерина оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію зі свого нового автомобілю. У дописі до кадру дівчина розповіла, що має фіброаденому молочної залози, довго шукала лікаря, який допоміг би їй слідкувати за хворобою і ось вирішила відвідати мамолога.

Молода дружина Віктора Павліка вразила зізнанням про свій діагноз

При цьому жодних додаткових деталей дівчина не надала: чи росте пухлина, чи турбує її, як відчувається — усе це вона або розповість пізніше, аби поки що не готова розповісти.

Нагадуємо, що не так давно Катерина дозволила своїм шанувальникам стати свідками її невеличкого перевтілення. Дівчина давно мріяла змінити форму носа. Її турбувала риска на кінчику, яку вона вирішила переробити. При цьому раніше Катерина не задумувалася про пластику, але побачивши результат у своєї сестри, захотіла такий самий носик.

Операцію провели близько двох місяців тому, і відновлення відбулося досить швидко. Вже через тиждень Катерина зняла пов’язку і потішила своїх фанатів оновленою зовнішністю. Також блогерка не приховує, що планує зробити мамиопластику після народження другої дитини. Однак, про плани на майбутнє поповнення Катерина поки що не говорить.

Схожі статті