“А ви точно лікар?”: Володимир Остапчук бережливо замотуж ніжку молодої нареченої Катерини у бинт

Володимир Остапчук відомий український шоумен і затребуваний телеведучий, життя якого, завжди на виду. Але особливу увагу привертає його особисте життя.

Відомо, що Володимир має за плечима два розлучення, і це вже немало. Адже можна зробити певні висновки про цінність родини в його житті. Проте ситуації у людей стаються різні, тому ніколи не варто вішати на когось ярлики. Причини розлучення Остапчука залишаться назавжди з ним та його колишніми.

Володимир Остапчук
Володимир Остапчук

А зараз чоловік знову кохає і знову коханий, оскільки вже досить довго він перебуває у стосунках з молодою піарницею Катериною Полтавською. Дівчина досить юна, і це її перші серйозні стосунки в житті. Каті лише 22 роки, але за словами Володимира, вона дуже мудра і має гарний вплив на нього. Навіть зі сторони видно, що ці стосунки зробили шоумена більш спокійним.

Насправді людей завжди лякає велика різниця у віці, для когось це табу, хтось не може просто себе уявити з чоловіком або жінкою старшою років на 16, як у випадку Каті і Володимира. Але іноді ментальний вік людей збігається настільки, що цифри у паспорті не важливі.

Наприклад у стосунках Полтавської і Остапчука навіть за зовнішніми факторами не видно цієї великої різниці. А у спілкуванні одне з одним їм комфортно. Тому вони вже доволі довго зустрічаються та мають однакові погляди на життя й на своє майбутнє.

Остапчук дуже піклується про свою молоду обраницю, він часто готує для неї сніданки та вечері. А також, днями Катя травмувала ногу, і Володимир власноруч намастити її маззю та замотав ногу Катерини у бинт. І це прояв кохання.

Сторіс Каті
Сторіс Каті

А от сама Катерина цей процес показала в соцмережі, та кумедно підписала, як і завжди. А ось причина цієї травми, це те, що дівчина неправильно ступила на бордюр, точніше, пропадала крок.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.