Тонкі капронки та шкіряний піджак: Оля Полякова розповіла про побачення в -23° — незабутній Новий Рік

Вдягатись стильно — це бажання багатьох людей. На жаль, мода не завжди адаптовується під життєві обставини, й іноді можуть виникати казуси.

Часто можна почути фразу про те, що краса потребує жертв. Хтось вважає її занадто абстрактною, хтось надуманою. Однак дійсно, чимало хлопців та дівчат готові на все заради того, щоб вдягатись за останніми тенденціями. Цікавою історію на цю тему поділилась співачка Оля Полякова. Вона поділилась нею в новому випуску шоу “Дорослі дівчата”, що виходить на YouTube каналі телеведучої Маші Єфросиніної.

Капронки, піджак і … цестит?

Оля Полякова повідала своїм прихильникам цікаву та повчальну історію зі своїх підліткових років. Вона стала відповіддю на запитання про те, чи вдягає співачка колготки під штани взимку.

Історія починається на Новий Рік, коли Олі було лише 15 років. Її знайомий хлопець запросив після бою курантів піти погуляти на святі біля головної ялинки міста. Певна річ, що майбутня співачка погодилась на це. Для того, щоб вразити своїх друзів та подруг, Полякова вирішила підібрати стильний образ. Саме тому вона взяла мамин стильний сірий шкіряний піджак, тоненький светрик, коротку спідницю та капронові колготки. А для того, щоб усі змогли побачити лук дівчини, вона не вдягала наверх куртку або пальто. Оля зізнається, що це була фатальна помилка, оскільки на вулиці було -23°.

Оля Полякова та Маша Єфросиніна у програмі Дорослі дівчата
Оля Полякова та Маша Єфросиніна у програмі Дорослі дівчата

Потім, за словами співачки, починається найцікавіше. До центральної площі їй вдалося доїхати на трамваї. Втім, як тільки вона вийшла на вулицю, Оля відчула пронизливий холод. Через декілька хвилин її ноги почервоніли та заледеніли. Полякова зізналась, що довго погуляти в той вечір так і не вдалося. Попри це, вона встигла захворіти. Співачка отримала цестит, запалення яєчників та два тижні пролежала в лікарні. Однак, Оля зазначила, що тепер завжди вдягає теплі штани та куртки взимку, щоб історія не повторилась.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.