Президент України Володимир Зеленський повідомив, де знаходяться його батьки зараз – піклуються про сина

Під час повномасштабної війни кожна українська родина повинна підтримувати одне одного, триматися разом, любити та вселяти надію на краще. Президент України повідомив, де знаходяться його батьки.

Важко уявити та навіть прокрутити у власній голові, що довелося пережити на своїй відповідальній посаді Володимиру Зеленському. Цьому чоловіку віддано повірив народ, надав правління в його руки й хочемо підкреслити не помилився у своєму виборі.

Президентське подружжя повідомило, що вся родина знаходиться в Україні й пишається, що в такий час залишаються разом одним великими цілим. Перша леді додала, що старша донька Олександра вступила до українського вишу і тепер студентка, а молодший Кирило продовжує навчатися у школі, з усіма мірами безпеки – спускаються до бомбосховищ.

Володимир Зеленський із дітьми та дружиною
Володимир Зеленський із дітьми та дружиною

Володимир Зеленський повідомив, де знаходяться його батьки

З родиною нашого лідера все зрозуміло, а от де знаходяться його батьки, які виховали такого мужнього сина теж відомо пресі. Володимир Зеленський зазначив, що найрідніші люди знаходяться в Україні, у себе вдома. Де б вони не перебували, але як люблячі батьки завжди запитають, чи поїв, чи поспав, чи про загальний психологічний стан. Про це відверто розповів в новому інтерв’ю для Дмитра Комарова в спецпроєкті “Життя за кадром”.

Батьки Володимира Зеленського
Батьки Володимира Зеленського

Також не оминули обговорення майбутнього нашої країни, що її чекає на думку Президента. Володимир переконаний, що ми повинні зробити Україну найбезпечнішою державою у світі, адже у нас є все для цього – бажання людей, досвід, партнери та величезна підтримка з боку всього світу.

Схожі статті