Переможець “Холостячки” Еллерт показав своє життя в Лос-Анджелесі: пілінг рибками, сон з медузою на обличчі

Олександр Еллерт досить відомий український комік, сценарист та переможець головного романтичного шоу "Холстячка". А ще й колишній наречений відомої акторки Ксенії Мішиної.

Олександр раніше був відомий у вузьких колах коміків, оскільки він брав участь у відомому шоу “Ліга сміху”, де багато команд змагаються між собою. Саме там і почалося медійне життя Олександра Еллерта.

А
Олександр Еллерт

Саша вже має дорослу доньку від першого шлюбу, але якщо з кар’єрою чоловік впорався дуже добре, то з сімейним щастям все не так просто. Тому у в певний момент життя, чоловік вирішив піти на шоу “Холостячка”, де він мав надію зустріти своє кохання в обличчі Ксенії Мішиної.

Так і сталося, хоча й Саша себе досить дивно поводив, він зміг зачепити вередливе серце Мішиної. Насправді Ксенія обирала собі чоловіка під власні стандарти, але серцю не накажеш, тому, Мішина по вуха закохалась в Олександра й саме його обрала на фіналі. А о далі вони разом розвивали стосунки в реальному житті, без камер та без гри. Звісно, з самого початку все було дуже гарно, але врешті-решт всі намагання призвели до розставання, на жаль.

Зараз кожен з них живе своїм життям, і на відміну від Міішиної, Еллерт відкриває для себе нові горизонти. Чоловік вже рік живе в Америці, і саме зараз у Лос-Анджелесі, де він вже почав будувати свою творчу кар’єру коміка.

Але попри роботу Саша експеримент зі своєю зовнішністю, і варто сказати, це дуже сміливо. Адже не кожен наважиться спати на обличчі з медузою, або робити пілінг спеціальними рибками. І найкрутіше те, що Еллерт взагалі не соромиться розповідати такі деталі зі свого життя.

Тож, як бачимо, чоловіча краса також потребує неабияких жертв, бо у нашому суспільстві ретельний догляд чоловіків за собою все ще трохи засуджується.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.