Колишня дружина Остапчука Христина Горняк розкрила свій діагноз: “Ця хвороба не проявляється ніяк”

Нотаріус та колишня дружина шоумена Володимира Остапчука Христина повідомила деталі свого стану здоров'я та діагноз, який поставили провідні фахівці медицини.

Відзначитися в медійному світі та отримати таку віддану аудиторію прихильників допоміг колишній чоловік Христини, зірка телебачення – Володимир Остапчук. Окрім спільних спогадів про їхнє сімейне життя, екс-подружжя має будинок, який разом будували у шлюбі, проте питання з поділу нажитого майна поки поставлено на паузу.

Христина Горняк вже готова до нових знайомств
Христина Горняк розкрила свій діагноз:

Христина Горняк розкрила свій діагноз

Нещодавно провідний нотаріус країни збентежила своїм станом здоров’я, проте, що насправді сталося не повідомляла досить довго, однак наважилася відверто поговорити з підписниками після того, як пройшла детальне обстеження 5 червня.

Горняк відверто розповіла, що українські медики налякали жінку вердиктом та поставленим діагнозом – Гідронефроз 4-го ступеня, атрофія лоханок лівої нирки, а також зазначили, що наслідок цього може стати видалення нирки. Звичайно після цих слів емоційний стан жінки супроводжувався апатією, депресією та негативними емоціями.

Христина Горняк розкрила свій діагноз

У Відні лікар повідомив, якщо нирка працює на 30% він її врятує, але якщо ні, то ні. Однак запевнив, що люди з таким діагнозом та однієї ниркою живуть повноцінно й ба більше, одна нирка опрацьовує набагато більше, ніж необхідно повноцінній живій особі. Додала, що чекає огляду й буде тримати підписників в курсі останніх подій й намагатиметься відповідати на всі запитання, які виникатимуть. Також подякувала за колосальну підтримку та приємні слова в її адресу, адже наразі це вкрай важливо.

Схожі статті