Олександр Пономарьов публічно пригадав, як екс-дружина Мозгова йому зрадила: “Я не зміг пробачити, і пішов”

Знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов публічно розповів про те, що пережив в шлюбі зі своєю колишньою дружиною Оленою Мозговою.

Кохання Олександра Пономарьова та Олени Мозгової так і не перейшло в офіційний шлюб. Пара проживала у цивільному союзі, але це не завадило їм народити спільну дитину та пройти отримати найрізноманітніший досвід.

Олександр Пономарьов публічно пригадав, як Олена Мозгова йому зрадила

Ба більше, у ці стосунки Олена увійшла уже з дитиною на руках. Вона виховувала дочку Зою від попередніх стосунків. Дівчинку зірковий вітчим прийняв як рідну, і навіть зараз вона називає його батьком.

Олександр Пономарьов публічно пригадав, як Олена Мозгова йому зрадила

Тим не менш, казці не було суджено тривати вічно. Через деякий час продюсерка прийняла рішення, що необхідно поривати взаємини. За офіційною версією, вона закохалася в іншого і тому пішла з сім’ї.

Сам же Олександр вже неодноразово ділиться версією про те, що колишня дружина йому зрадила. Так, у своєму інтерв’ю Дмитру Гордону виконавець запевняє, що це сталося неодноразово. Тож в певний момент артист вирішив, що не зможе пробачити.

“У мене відбулося так у житті, що зрадили. Я спробував пробачити, потім ще раз зрадили. Я не зміг пробачити і пішов. Так відбулося. Я Олену поважаю, вдячний їй за доньку. Тому нічого поганого не хочу про неї говорити”, – сказав артист.

Примітно, що в інтерв’ю Аліні Доротюк Олександр також запевняв, що мала місце фізична зрада. На даний випадок у свою сторону продюсерка відреагувала доволі жорстко.

Олена Мозгова оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram звернення до виконавця, в якому попросила забути її назавжди. Продюсерка наголосила, що у її колишнього благовірного було достатньо жінок, яких можна обговорити. Чи помирилася після цього скандалу екс-подружжя досі залишається загадкою. Однак, публічних взаємодій між ними не було.

Нагадуємо, що зараз у Олександра Пономарьова є таємнича обраниця, особистість якої він не поспішає розкривати. Вперше про неї стало відомо від Вікторії Мартинюк, яка поділилася зізнанням, як її син Сашко ладнає з мачухою. Не так давно і сам Олександр натякнув, що в особистому житті у нього все гаразд.

Схожі статті