Остапчуку не вдалося обвести всіх навколо пальця: 22-річна дружина “спалила”, що він вів корпоратив російською

Володимир Остапчук досить часто потрапляє у гучні скандали та неприємні ситуації, але не завжди через свою емоційність чи необачність. Іноді все складається так, як ніхто не міг би передбачити.

Сьогодні вся інтернет-мережа просто вибухає від нового скандалу за участю Володимира Остапчука, Вєрки Сердючки та гурту “Квест Пістолс”. Оскільки вони потрапили у досить провокаційну ситуацію. Річ в тому, що всі вони були запрошеним гостями на День народження Юлії Буряк. Святкування відбулося на Міконосі. Там, гості просили вести корпоратив як українською, так і російською. Але артистам за це платять гарні гонорари, тому вони не можуть відмовити гостям, тим паче коли це відбувається вже на самому святі.

Українські зірки потрапили у гучний скандал

Нині Остапчука, Сердючку та “Квест Пістолс” просто розривають у мережі, але насправді, вони їхали на свято українських гостей в Одесу і навіть не підозрювали про те, що там будуть росіяни. Адже такими питаннями займаються менеджери, а вони не виконали свій обов’язок і менеджер Остапчука вже звільнений за свою помилку, хоча він працював у нього 6 років.

Оскільки вся ця інформація дуже швидко розлетілась мережею, то дівчина Остапчука вирішила не мовчати, а висловити свою думку та розповісти все як є.

По-перше, Юлія вже розлучена з тим російським олігархом, і про шлюб з ним артисти не знали. Далі Катя сказала, що 95% гостей були українцями. Також згадала про те, що іменинниця з новим чоловіком живе у Швейцарії.

Пояснення ситуації від Полтавської

Так само як менеджер Володимира, команда Сердючки теж нічого не знала про російських гостей. А це означає лише одне – замовники не попередили про присутність росіян на святі й тим самим підставили українських артистів, які просто їхали на роботу в Одесу.

Продовження ситуації

Тож, не варто звинувачувати людей у тому, про що вони ніяк не могли знати і змінити. Нині ми вся дуже гостро сприймаємо подібні новини, але варто довіряти фактам, а не просто пліткам з одного телеграм-каналу. А також не потрібно забувати про те, що бійці на фронті борються не за Україну, де кожен може перегризти іншого через дрібниці, а за єдину, мирну і незламну державу, де люди залишаються людьми у будь-яких ситуаціях.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.