Куди зникла Надія Мейхер? Співачка випадково видала правду про своє місцезнаходження, і це не Україна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер давно не виходила на звʼязок, чим серйозно стурбувала своїх шанувальників. Що зараз відбувається з зіркою?

Не так давно стало відомо, що українська співачка та актриса Надія Мейхер-Грановська, яка вже давно “зникла з радарів” і нічого не публікує на своїй сторінці у соціальних мережах, поїхала з України. За словами відомого вітчизняного блогера Богдана Беспалова, колишня учасниця гурту “ВІА Гра” переїхала вже назавжди.

Надія Мейхер вперше показала свого чоловіка
Надія Мейхер покинула Україну і засвітилася у Венеції

“Вона зникла, нічого не коментує… По сусідству з Олегом Винником живе вона, у Німеччині. По сусідству, я маю на увазі, не в плані, що у них там квартири поряд. А те, що вони в одній країні, з кінцями туди переїхала Мейхер”, – розповів блогер своїм глядачам.

Надія Мейхер покинула Україну і засвітилася у Венеції

Заяву блогера зірка не коментувала, і власне кажучи, не надто проявляла активність у соціальних мережах. Однак, нещодавно фотограф, яка знімала Надію у речах її власного бренду розповіла, де вони зараз знаходяться зі знаменитістю. Так, артистка, як виявилося, перебуває у Венеції. Однак імовірніше за все, її поїздка носить робочий або розважальний характер.

Куди зникла Надія Мейхер

Примітно, що у кадрі Надія постала як завжди у найкращому вигляді. Артистка зробила собі романтичне укладання, нанесла яскравий макіяж, а також використала симпатичні аксесуари.

Примітно, що Мейхер вже 9 років перебуває у шлюбі з російським бізнесменом, який, як подейкують через деякий час приїхав до неї в українську столицю. Після початку повномасштабної війни в Україні співачка активно підтримувала свою батьківщину, але через півроку припинила публікувати контент даного характеру. Саме тоді шанувальники запідозрили, що у житті артистки відбулися певні зміни. До того ж невідомо, чи припинив бізнесмен свою діяльність на території російської федерації.

Свою емміграцію до Німеччини Надія не підтвердила, і варто відмітити, що переїзд може носити тимчасовий характер. Адже велика кількість колег артистки також на даний момент проживають за кордоном і поки що не вважають за потрібне повертатися. Деякі з них вже повідомили про те, що прийняли рішення залишитися в Європі.

Схожі статті