Олександра Заріцька показала, як гурт “KAZKA” зустрічають японці – з розмахом немов голлівудських зірок

Відома українська співачка Олександра Заріцька останнім часом стала широковідомою через власну концертну діяльність країнами світу, а ще через свою вроду та особисте життя.

Після 24 лютого українські артисти намагаються популяризувати культуру України в різних куточках світу, звичайно, не обходиться без постійних зборів коштів на співочих заходах та донатів на ЗСУ задля спільної перемоги.

Фронтвуменка гурту “KAZKA” Олександра Заріцька своєю вродою, красою й талантом зачаровує не тільки українську публіку, а й за межами рідної землі. Знаменитість схудла, взяла участь в танцювальному проєкті “Танці з зірками”, де довела, що жінка з пишними формами ладна граційно рухатися, а ще створювати гідну конкуренцію людям, у яких був досвід в танцях.

Олександра Заріцька
Олександра Заріцька

Якщо ж у кар’єрі дівчина звикла ділитися багатьма подробицями, то за перебіг особистого життя зізналася, буде розповідати прихильникам та пресі менше, адже живе за принципом: “Щастя любить тишу”. Наразі артистка отримала пропозицію руки та серця від коханого, музиканта-початківця, а також motion-дизайнера Павла Тараненка, і щасливо погодилася стати його дружиною.

Заріцька показала, як гурт KAZKA зустрічають японці

Довгі перельоти знаменитості далися взнаки, адже Саша не приховала – досить важко переналаштуватися, коли в столиці України вечір, а в Японії довга ніч. У своєму блозі жінка висвітлила теплу зустріч з японцями, які радісно вітали команду з приїздом в жовто-блакитних кольорах та українським прапором.

“Ми в Токіо! Зустрічають нас з розмахом! Навіть суперзірка Сугізо сан приїхав. Одразу з літака інтерв’ю і знімання для їх телебачення”, – повідомила Заріцька.

Олександра Заріцька показала, як гурт KAZKA зустрічають японці

Такі теплі приймання неабияк тішать співачку, адже таким чином, розуміємо  – отримуємо колосальну підтримку та любов від народу Японії, яка адресована всім українським громадянам.

Схожі статті