Мурат Налчаджиоглу влаштовує шоу-програму коханій Лілії Реус – у нової дружини працює аніматором в басейні

Турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу "забрав" доньку у колишньої Лорак та ніжиться на відпочинку з новою дружиною, 27-річною Лілією та їхніми двома дітьми від попередніх шлюбів.

Після гучного весілля в Конча-Заспі новоспечене зіркове подружжя вирушило до медового місяця, аби відзначити пам’ятний день створення їхньої родини. Однак Мурат прагнув познайомити доньку Софію з новою мамою Лілією, а також посприяв, аби ті потоваришували.

Мурат Налчаджиоглу і Лілія
Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус

На відміну від колишньої Лорак, Налчаджиоглу став на бік українців у війні з росією й усіляко не розуміє вчинків співачки-зрадниці. Натомість Кароліна удає ніби так сильно страждає, бувши завжди, між двох вогнів.

Нещодавно візажистка зі столиці України Лілія Реус зустріла свої 27 років. З цієї нагоди коханий Мурат з доньками влаштували жінці незабутнє свято зі святковим тортом, кульками та величезними букетами квітів. А ще Налчаджиоглу не забуває дарувати позитивні емоції всьому сімейству, тому в честь святкувань, в басейні показав анімаційне шоу, тим самим, сповістивши відпочивальників готелю, що в його дружини день народження.

Мурат Налчаджиоглу влаштовує шоу-програму коханій Лілії Реус

Мурат почав танцювати в басейні під запальну музику, а також залучив до цього Софію та Олександру – доньку від попереднього шлюбу Лілії. Дружина не стримавшись, встала та закрутилася в ритмі танцю, тим самим підтримала чоловіка та дітей.

Схоже, що в сім’ї панує повна ідилія, адже зведені сестрички потоваришували, Софія показує любов до нової мами у вигляді палких обіймів, а Мурат тішиться, що нарешті отримав міцну родину, якої так не вистачало з колишньою дружиною Ані Лорак.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.