Не така впевнена у собі, як поп-діва Тіна Кароль: Надя Дорофєєва зізналася у проблемах з самооцінкою

Надя Дорофєєва молода, амбіційна і неймовірно талановита українська співачка, яка підкорює серця мільйонів слухачів протягом десятиріччя. І з кожним роком вона лише посилює свій статус серед інших співачок.

Насправді всі люди думають, що у зірок взагалі немає жодних проблем із самооцінкою та зі своїм позиціюванням у світі. Оскільки вони відомі, популярні, мають певний статус у суспільстві та гучне ім’я, яке знають за межами країни. Тобто, якщо їхню творчість сприймають і вона має попит, то вони гарно заробляють і ніби не мають жодних проблем.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

Але в реальності все працює інакше. Варто нарешті зрозуміти, що ми всі люди й всі ми маємо свою душу, свої думки, свої почуття. Просто відомі люди здаються сильними і сміливими через успіхи. Але ніхто в них не питає, що вони відчувають, коли забираються на ц вершину і чого їм це вартує. Бути зіркою – це непросто. Кожен думає, що виступати на сцені й мати купу прихильників – легка робота. Але це завжди психологічно сильно давить і вимагає від артистів відповідати певним очікуванням і певному образу.

Так, наприклад, Надя Дорофєєва здається зі сторони нереально впевненою в собі, адже кожен її вихід на сцену, кожна нова пісня та кліп демонструють це. І здавалося б, чого Наді не бути в собі впевненою, адже вона досягла шаленого успіху у кар’єрі, виступила у Нью-Йорку та в інших містах Америки. А це не всім артистам доступно.

Проте і Дорофєєва буває досить невпевненою в собі і також має проблеми з самооцінкою, тому що вона теж людина, вона має власні сумніви, страхи, свої емоції та почуття. І це варто враховувати, коли дивишся на її життя та творчість.

Так, нещодавно у Дорофєєвої запитали чи були у неї проблеми з самооцінкою. На що зірка відповіла коротко, але зрозуміло:

“І досі бувають”.

Дорофєєва про самооцінку
Дорофєєва про самооцінку

Отже, не все так однозначно й у житті зірок, які мають всесвітню славу та неймовірний досвід у творчій сфері діяльності.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.