Слава Камінська вперше показала свого нового чоловіка: іноземець з пишною бородою та широкими плечима

Відома українська співачка Слава Камінська вперше показала, як виглядає її бойфренд, з яким вона познайомилася під час евакуації. Усі деталі в статті.

Розлучення з Едгаром Камінським було найважчим досвідом для співачки Слави Камінської. Зірка зізнавалася, що ініціатором розлучення був саме її чоловік. За її думкою, в усьому були винні їхні найближчі родичі, які нібито врізали стосунки, через що вони псувалися.

У свою чергу сам хірург був впевнений в абсолютно іншому: він покинув артистку через її надмірно захопленість пластичною хірургією. Артистка прийняла рішення владнати цю проблему за допомогою психолога, і відвідувала його доволі довго. Але навіть через роки після розставання не заперечувала, що розглядає імовірність примирення з чоловіком.

Слава Камінська засвітила свого нового коханого

Слава Камінська показала, як виглядає її дочка з рожевим волоссям
Слава Камінська засвітила свого нового коханого

Однак життя дуже непередбачуване, адже 3 роки тому мало хто міг з точністю сказати, що на українців чекає війна. Слава ж не раз зізнавалася, що на це точно не розраховувала. Після 24 лютого Камінська евакуювалася разом з маленькими дітьми до Нідерландів. В якийсь момент артистка навіть заявила, що не збирається повертатися в Україну. Також вона потрапила до мовного скандалу, відмовившись переходити на українську. Хоча зараз на її YouTube-каналі вже з’являються перекладені пісні.

В серці артистки також відбулися зміни. Нещодавно вона розповіла про те, що вступила у любовні стосунки з іноземцем. Його особистість вона не розкрила, як власний і зовнішність. І лише нещодавно оприлюднила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, на якій засвітила обличчя коханого.

Слава Камінська засвітила свого нового коханого

У цьому кадрі можна помітити, що у бойфренда Слави доволі густа борода, а також є м’язи. Судячи з усього, він не юний, але й не середніх років.

Сама Камінська виглядає чудово, адже ще півроку тому зізнавалася, що набрала зайву вагу та сильно хвилюється на цей рахунок. Поступово виконавиця все частіше з’являється на батьківщині і існує велика імовірність того, що незабаром вона прийме рішення про повернення. Тим паче, що вона неодноразово говорила, наскільки їй важко матеріально жити так само, як вона колись жила в Україні.

Схожі статті