Невисокі українські зірки: Булітко, Соловій та Монатік розповіли про своє життя “завдовжки в метр”

Зірки з маленьким зростом завдяки таланту довели, що успіх не залежить від фізичних параметрів. Багато з них вразили світ своєю енергетикою та видатними досягненнями.

Вікторія Булітко

Акторка Вікторія Булітко відзначається своєю невеликою статурою, що робить її однією з найбільш мініатюрних зірок України. Незважаючи на її зріст 154 см, вона демонструє позитивне ставлення та впевненість у собі. Зірка “Дизель-шоу” часто жартує про свій зріст в Instagram та не витрачає енергію на комплекси.

“Моє життя завдовжки в метр” – жартує Вікторія.

Христина Соловій

Українська вокалістка з виразним голосом і оригінальним музичним репертуаром має зріст 155 см. Христина Соловій не прагне замаскувати його довгим вбранням чи взуттям на підборах, а навпаки, віддає перевагу комфорту. Мініатюрна красуня користується неабияким успіхом у чоловіків, яких зовсім не бентежить низький зріст співачки.

Христина Соловій зріст
Христина Соловій зріст

Юлія Саніна

Фантастичний шарм, що створюють наряди рок-виконавиці Юлії Саніної можуть ввести в оману. Здається, що Юлія обдарована модельним зростом, чим заворожує свою аудиторію. На жаль, це анітрохи не так, адже її справжній зріст становить всього 164 см. Для виступів на сцені їй допомагають стилісти, які підбирають спеціальний одяг, що акцентує на перевагах її зовнішності. Проте, коли Юля знімає сценічний образ та обирає неформальний стиль одягу, виконавиця перетворюється на справжню Дюймовочку, демонструючи при цьому її природну ніжність та чарівність.

Юлія Саніна зріст
Юлія Саніна зріст

Монатік

Виконавець Дмитро Монатік до всього ставиться з позитивом і не боїться жартувати над собою. Зріст співака становить 1 метр 64 сантиметри, і артист не комплексує, а навпаки, сприймає це як свою особливість.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.