Переслідує далі: Огнєвіч показала, як чоловік ходить за нею по пʼятах – на “Холостячці” так не добивалися

Знаменита українська виконавиця пісень Злата Огнєвіч публічно звернулася до переслідувача, на ім'я Роман, який довгий час не дає спокійного життя зірці та ходить за нею по п'ятах.

Раніше в публічний простір співачка та героїня “Холостячки-2” повідомляла, що їй не дає спокою новий переслідувач Роман. Спочатку артистка була лояльною до чоловіка, адже він не проявляв агресії, утім, невідомий продовжив докучати жінці, стежити за нею, надсилати повідомлення та надзвонювати.

Злата Огнєвіч намагалася домовитися з переслідувачем без залучення поліції та пояснити, що така поведінка їй аж ніяк не подобається. Однак чоловік продовжував “завойовувати” знаменитість та далі так себе поводити.

Злата Огнєвіч показала, як чоловік ходить за нею по пʼятах

Зрештою, виконавиця не стала терпіти дошкулянь Романа та звернулася за допомогою до правоохоронних органів. Зізналася, що вона до останнього благала чоловіка дати їй спокій, однак, зрозумівши, що її слова не були почутими написала на нього заяву, аби поліційний провів з ним бесіду.

Щобільше, на цьому історія не завершилася. Цього разу холостячка на своїй сторінці в  соціальній мережі Instagram розповіла, як відпочивала в кафе та запримітила того ж самого переслідувача Романа, на якого писала заяву до поліції. Артистка встигла зробити кадр чоловіка, аби показати на просторах Інтернету.

Злата Огнєвіч показала, як чоловік ходить за нею по пʼятах

Злата Огнєвіч каже, що переслідувач побачив відмітку закладу, в якому вона перебувала та вирішив навідатися туди зі своїм візитом. Знаменитість обурено звернулася до Романа та запросила на “співбесіду” до відділку поліції, адже ця дорога з минулого разу йому вже знайома.

Українська співачка переконана, що це не може бути збігом обставин, не міг він опинитися в той самий час та в тому ж самому місці, де вона відпочивала. Наразі зірка сподівається нарешті закрити це питання за допомогою закону, не боїться змінювати своє життя та не хоче боятися озиратися навколо.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.