В’ячеслав Узелков публічно показав, що Олеся Жураківська йому не байдужа: у боксера і акторки є дещо спільне

Знаменитий український спортсмен В'ячеслав Узелков публічно звернувся до акторки Олесі Жураківської. Вперше чоловік розповів, які стосунки їх об'єднують.

В’ячеслав Узелков — один із тих чоловіків, які не бояться говорити на камеру про свої реальні почуття та визнавати власні помилки на всю Україну. Драма в його особистому житті стала відома всій країні, і хоча глядачі по-різному поставилися до його ролі в ній, безумовно багато що стало на свої місця.

Після двадцятирічних стосунків з Мариною Боржемською стало відомо, що недостатньо просто кохати свою жінку. Як розповіла тренерка, вона пішла з дому разом з дітьми майже серед ночі після гучного скандалу, зібравши свої валізи та рушивши світ за очі. Але що саме її так вивело з себе фанати не дізналися.

В’ячеслав Узелков публічно показав, що Олеся Жураківська йому не байдужа

Погляди розділилися: хтось підтримав спортсмена, хтось його колишню дружину. Приводилися найрізноманітніші аргументи. І безумовно частина аудиторії зайняла позицію В’ячеслава Узелкова лише тому, що він подобається жінкам, адже є красивим та харизматичним чоловіком. Так само і Боржемську багато хто підтримав з почуття солідарності.

Окрім фанаток Узелкова оточують не менш відомі та вродливі красуні. Як наприклад, Олеся Жураківська. Але з нею чоловіка об’єднує лише дружба.

В’ячеслав Узелков публічно показав, що Олеся Жураківська йому не байдужа

Нещодавно В’ячеслав оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram привітання до колеги по цеху з днем народження. До тексту з компліментами зірка додав спільне з Олесею фото, на якому він тримає в руках кекс, а Жураківська дивиться з повним не розумінням того, що взагалі відбувається.

Нагадуємо, що рік тому В’ячеслав Узелков повідомив, що зміг налагодити особисте життя. Раніше в нього це не виходило через кохання до колишньої дружини, про що спортсмен неодноразово заявив публічно. Сама Марина жодним чином не коментувала почуте. З дітьми спортсмен вже спілкуються, хоча раніше в нього виникали з цим величезні проблеми. Зокрема Марина зізнавалася, що син сам не хоче брати трубку.

Нещодавно тренерка відповідала на запитання підписників, підтверджуючи, що спадкоємці дійсно спілкуються з зірковим батьком.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.