“Я провела ніч з Лаченом”: Маша Єфросиніна публічно зізналася, що між нею та молодим блогером

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна вперше розповіла про доволі цікавий досвід, коли вона цілу ніч не спала та провела її з каналом Ігоря Лаченкова.

Маша Єфросиніна має шалений досвід як інтерв’юєр, багато спілкується зі своїми колегами у рамках роботи і просто поза екраном, а її список знайомств постійно поповнюється. Виявляється, з відомим українським блогером, який став популярним після початку повномасштабної війни, Лаченом Маша Єфросиніна також встигла поспілкуватися і поза камерами. Однак сталося це за доволі незвичайних подій.

Маша Єфросиніна розповіла, як провела ніч з Лаченом

Єфросиніна показала весільні фото та поділилася почуттями – був сценарій та список гостей
Маша Єфросиніна розповіла, як провела ніч з Лаченом

Нещодавно знаменитість завітала на програму Жені Яновича, в якій розповіла про цікаву історію, що сталася приблизно 2 місяці тому. За словами ведучої, вона не спала всю ніч і слідкувала за новинами саме на каналі блогера, після чого змогла сміливо заявити, що провела її з ним.

“Коли була ця просто циркова вистава з мятяжом, цієї людини, якої вже просто немає. Я написала тоді в сторіз: “Треба визнати, я провела ніч з Лаченом”. Тому що Лачен пише… В них канал, який не замовкає. В них немає ночі, в них немає перерви, вони завжди стрімлять. І всі перші новини я від них отримую. І я його тегнула, і він мені написав: “Не тільки ти!”. А люди почали мені в Direct: “Та й ми теж, ми теж в нас теж була”, – розповіла зірка в шоу.

Нагадуємо, що у Маші та Ігоря також сталося особисте знайомство. Зірка взяла інтерв’ю у блогера півроку тому, хоча і наштовхнулася на серйозну критику після прем’єри.

Так, телеведучу розкритикували за її спілкування з гостем. Машу звинувачували у тому, що вона була здебільшого зацікавлена у підписниках, чого час від часу не могла приховати. Втім, зіркам вдалося поспілкуватися і на особисті теми.

Наприклад, тоді ж блогер розповів, що не зацікавлений на даний момент у стосунках з дівчатами. За його словами, після початку повномасштабного вторгнення особисте життя відійшло на другий план, а сам блогер взагалі не впевнений, що зможе знайти час для кохання. Молода людина чітко дав зрозуміти, що він не налаштований на подібні питання, і не може стверджувати, що незабаром все зміниться.

Схожі статті