Ані Лорак довгі роки була коханкою цього красеня зі зв’язками: 20-річна різниця у віці не бентежила

Кар'єра знаменитої російської співачки Ані Лорак розпочалася у доволі непростих умовах і в непростий час. Продюсер для юної дівчини цю справу не полегшив.

Ані Лорак за усе своє життя дала багато великих інтерв’ю. З них можна зробити висновок, що артистка дуже не любить говорити про свого найпершого продюсера Юрія Фальосу.

Зрадниця Ані Лорак на День знань доньки Софії вдягнулася вся в чорне
Юрій Фальоса розповів, якими були його стосунки з Ані Лорак

А все тому, що у молодої дівчини, яка на той момент не була повнолітньою, був з ним роман. У Кароліни та Юрія різниця у віці складала 18 Років. Втім, це не зупинило їх.

Історія класична: стосунки Фальоси з дружиною давно себе зжили, але оформляти розлучення ніхто не поспішав. Наявність штампу в паспорті не заважало підприємцю жити з молодою коханою у цивільному шлюбі. Свого часу чоловік подарував блискучу кар’єру їй та Міці Ньютон.

Шанувальники не засуджують виконавицю за непоказне минуле. Мовляв, явище це часте, коли приваблива жінка того, хто може дати поштовх її кар’єрі. До того ж, як зазначає багато хто, Фальоса мав не лише зв’язки у шоу-бізнесі, а й привабливу зовнішність.

Юрій Фальоса розповів, якими були його стосунки з Ані Лорак

Юрій Фальоса і Ані Лорак
Юрій Фальоса розповів, якими були його стосунки з Ані Лорак

І як не дивно саме артистка поклала кінець цим стосункам. Лорак закохалася у футболіста та покинула заради нього продюсера, з яким крутила роман понад 7 років. Примітно, що часто Юрія називали її першим чоловіком.

Фальоса не бажав відпускати Лорак, і давав про це знати публічно. Після її розставання з футболістом продюсер не приховував своїх емоцій, а пізніше поскаржився на те, що артистка не дала йому поспілкуватися зі своєю дочкою від бізнесмена Мурата Налчаджиоглу. Фальоса був ображений такими манерами і не розумів, у чому справа.

Втім, після розставання продюсер самотнім не залишився, в нього було доволі багато жінок, спроб створити сім’ю, і навіть народився 6 років тому маленький син.

Юрій Фальоса розповів, якими були його стосунки з Ані Лорак. Юрій Фальоса та Ольга Вишневська

Про свої стосунки з Лорак Юрій охоче згадує, розповідає публічно і не бачить нічого осудливого у своєму минулому.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.