Захоплений погляд, сповнений почуттів: Андрій Данилко показав реальні стосунки з мамою Сердючки Білоконь

Чутки про роман між Андрієм Данилком та акторкою Інною Білоконь, що грає маму Вєрки Сердючки, ширяться вже досить давно. Колеги часто діляться спільними фото та навіть відеозаписами з поцілунками.

Особисте життя зірок

Андрій Данилко

В минулому, артисту приписували романи з різними співачками, з якими він співпрацював. Інна Білоконь також потрапила в цей список.

Був випадок, коли в ЗМІ з’явилася новина про те, що Білоконь і Данилко одружилися. Спочатку зірки утримались від коментарів, проте  згодом Інна повідомила, що знаходиться у шлюбі з іншим чоловіком, а з Андрієм акторку пов’язують дуже теплі дружні стосунки, які тривають вже більше 10 років.

Чутки про гомосексуальність

Яскравий сценічний образ чоловіка викликав неоднозначну реакцію у глядачів та громадськості. Аудиторії це здавалося епатажним та неординарним, тому викликало чутки про можливу гомосексуальну орієнтацію Андрія Данилка.

Але з часом артист втомився від обговорень та вирішив розставити всі крапки над “і”. Він заявив, що любить жінок, але поки не зустрів свою долю.

Інна Білоконь

54-річна Інна Білоконь, більш відома за своєю роллю мами Сердючки, успішна не лише в акторстві на великій сцені, а й у особистому житті. Зі своїм майбутнім чоловіком артистка познайомилась ще в юності. Олег Білоконь вже понад 26 років у щасливому шлюбі з Інною. Подружжя має спільну доньку Яну.

Андрій Данилко показав справжні почуття до мами Сердючки Білокінь
Андрій Данилко показав справжні почуття до мами Сердючки Білокінь

Родина часто ділиться фото з подорожей, проводить час на природі або відпочинку. Інна Білоконь завжди була дуже обережною, щодо деталей про справи у сім’ї. Проте відомо, що у них є бізнес пов’язаний з розведенням породистих собак.

Нове спільне фото

Не дивлячись на наявність провокаційних фотографій, які час від часу з’являються в Мережі, офіційних підтверджень романтичних стосунків між Білоконь та Данилком немає.

24 вересня у своєму Instagram Андрій Данилко відзвітувався про завершення туру. Співак додає миле фото на якому позує разом з Білоконь. Колеги з ніжністю дивляться одне на одного та прикриваються трояндами.

Схожі статті