Полтавська показала, за що її полюбив Остапчук: параметри Дюймовочки, вогняний характер та працю на городі

23-річна дружина шоумена Володимира Остапчука Катерина Полтавська володарка прекрасної фігури та тонкої талії, а тому прихильникам стало цікаво, який зріст та яку вагу має дівчина.

Катерина Полтавська, окрім прекрасних зовнішніх даних, має вогняний характер, оскільки при всіх публічних скандалах її чоловіка Володимира Остапчука, вона завжди ставала на його бік, не боялася негативної думки суспільства та навіть дещо в агресивній формі відповідала всім хейтерам. Також дівчина завоювала любов батьків зірки, допомагаючи їм в земельних роботах.

Катерина Полтавська
Полтавська показала, за що її полюбив Остапчук

Катя не приховує, що її життя до зустрічі зі знаменитим чоловіком Остапчуком було тихим та розміреним, адже вона ніколи не була публічною особистістю, не вела блог в соціальній мережі Instagram та не стикалася з такою кількістю негативних висловлювань.

Так, нещодавно журналістка Катерина Полтавська спілкувалася зі своїми фоловерами в Instagram та відповіла на одне з питань підписників, яка у неї вага:

“53 кг, зріст 168 см”.

Полтавська показала, за що її полюбив Остапчук

Варто зазначити, що Полтавська намагається слідкувати за своєю фігурою, відвідує спортзал з коханим Володимиром та зізнається, що може їсти абсолютно все, утім, в певній кількості, не переїдаючи.

Нагадаємо, що 4 жовтня пара відсвяткувала свою першу річницю стосунків. З цієї нагоди Остапчук та Полтавська провели час тільки вдвох, зробили затишок та чистоту у квартирі й разом спекли маленькі піци. Цікаво, але цього ж самого дня друга колишня дружина шоумена Христина Горняк святкувала день розлучення з Володимиром, тому прихильники припустили, що у шлюбі з боку чоловіка була зрада.

Горняк пожартувала, мовляв, у подарунок хоче отримати 50% майна, яке колишнє подружжя досі не поділило. Натомість Володимир Остапчук відновив ремонти в будинку та збирається жити в ньому з новою дружиною.

Схожі статті