Як виглядають дружина та син відомого шоумена Сергія Сивохи: “Працювала ведучою телевізійних новин”

17 жовтня 2023 року з життя пішов відомий український актор та ведучий Сергій Сивохо. Чоловік був одружений та мав сина. Що відомо про рідних зірки?

Шоумен Сергій Сивохо помер у віці 54 роки. Чоловік з дитинства був вразливий до захворювань й вони забрали його життя. Він страждав через хронічну хворобу легень і поліорганної недостатності. У актора залишилася овдовіла дружина та єдиний син.

Близькі Сергія Сивохи розповіли про його останні дні
Близькі Сергія Сивохи розповіли про його останні дні

Довгий час Сергій Сивохо не розкривав особистість своєї коханої. Тільки у 2016 році, він познайомив глядачів з дружиною. Жінку звати Тетяна. Познайомилося подружжя завдяки роботі, ще 90-х роках. Тетяна працювала ведучою новин.

Заради кохання та родини жінка відмовилася від кар’єри та звільнилася, адже у 2000 році у пари народився син. Тож, Тетяна займалася його вихованням та підтриманням домашнього вогнища.  Хлопчика назвали Саввою.

Дружина і син Сергія Сивохи розповіли, чим займаються
Дружина і син Сергія Сивохи розповіли, чим займаються

Закохані разом прожили понад 25 років. Сивоха не розголошував подробиць особистого життя, проте запевняв, вони щасливі, а у їх шлюбі не буває криз.

Єдиному спадкоємцю Сергія Сивохо вже 22 роки. Савва не веде публічне життя, тож про нього відомо мало. Раніше він захоплювався віртуальним світом. Хлопець хотів пов’язати своє життя з комп’ютерними іграми та програмами.

Дружина і син Сергія Сивохи розповіли, чим займаються
Дружина і син Сергія Сивохи розповіли, чим займаються

Шоумен мріяв про поповнення в родини. Сергій хотів ще дітей, проте, ділився, що його жінка не зважиться на такий крок.

Нагадаємо, після початку повномасштабного вторгнення ведучий пішов з медійного простору. Чоловік спрямував всю свою енергію на волонтерство. Його соціальні мережі мовчали, лиш інколи поповнюючись новими дописами з привітаннями, або ж звітами проведеної роботи, як волонтера.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.