Смачний рецепт вершково-яблучного пирога: буду готувати поки не закінчаться яблука

Вершково-яблучка випічка за цим рецептом виходить неймовірно смачною, ароматною і ніжною. Варто спробувати!

Випічки з яблук багато не буває. Особливо, якщо вона доповнюється чудовим смаком і ніжним ароматом. Пропонуємо приготувати пиріг, який не забере багато часу, а результат приємно здивує.

Рецепт вершково-яблучного пирога

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 2 яйця
  • 25 грамів розтопленого вершкового масла
  • 50 грамів цукру
  • 100 міліграмів молока
  • 80 грамів борошна
  • Цедра 1/2 лимона
  • Щіпка солі
Вершково-яблучний пиріг
Вершково-яблучний пиріг

Вбийте яйця у невелику ємність, додайте сіль, цукор, молоко і ретельно збийте суміш за допомогою міксера. Поступово починайте додавати борошно і ретельно перемішуйте масу.

Приступаємо до підготовки яблук. Їх варто очистити від шкірки, видалити серцевину і нарізати тонкими скибочками. Збризніть лимонним соком, щоб вони не потемніли. Кожну скибочку обмокніть в тісті, немов в клярі і залиште яблука в тісті. Візьміть форму для випічки і ретельно змастіть її маслом. Викладіть суміш і гарно розрівняйте за допомогою лопатки. Розтопіть вершкове масло і полийте тісто зверху.

Відправте пиріг у розігріту до 180 градусів духовку на 55-60 хвилин. Готову випічку посипте цукровою пудрою і подавайте до чаю.

Смачного!

А якщо не любите читати рецепт, пропонуємо відео-рецепт цієї смакоти:

Схожі статті

Такий Великодній смаколик точно здивує ваших гостей: святкові мафіни на сметані із солодкою глазур’ю

Відкрийте для себе секрет приготування незвичного смаколика на Великодній стіл. Запашні мафіни із солодкою глазур'ю стануть чудовою альтернативою паскам. Такий десерт сподобається всій родині.

Інтернаціональний пиріг родом з Франції, який успішно готують українки: оригінальна шарлотка має бути така

Сьогодні можна знайти мільйон рецептів Шарлотки. Кожна господиня намагалася додати чогось свого та вдосконалити процес до ідеалу. Українки впоралися з цим найкраще.

Повітряний апельсиновий пиріг. Ніжна і ароматна випічка до чаювання: печу такий кожні вихідні, і всі щасливі

Обов'язково спробуйте приготувати цей апельсиновий пиріг, і ви будете просто у захваті від неймовірного аромату, а також ніжного смаку цієї випічки.

Пряний морквяний кекс з горіхами, родзинками та лимонною глазур’ю: таку смакоту навіть бабуся не готувала

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний марканий кекс, який має неймовірний пряний аромат, а також начинку з горіхів. Вам обов'язково сподобається.

Домашні – найсмачніші: пишні ватрушки з сиром та ідеальним доповненням, які обожнюють всі дітлахи

Ватрушки — це неймовірна випічка, яка прекрасна знайома нам з дитинства. Такі ласощі можна було придбати в будь-який їдальні, пекарні, або спробувати у бабусі в гостях.

Часто купую по 1 лимону і за пів години готую смачний пиріг “Лимонник” – швидко та без зайвих клопотів

Бажаєте приготувати смачний та швидкий десерт для вечірніх посиденьок за чашкою кави чи чаю? Пропонуємо до вашої уваги пиріг "Лимонник", що не потребує багато часу та сил.