Ліниві сирники, які завжди виходять смачними, неймовірно пишними та не опадають: рецепт на швидку руку

Для того, щоб приготувати смачні сирники треба мати не тільки навички в кулінарії, але й знання, адже, знаючи нюанси, дану страву можна приготувати за лічені хвилини.

Сирники для багатьох українців є найсмачнішим та найулюбленішим сніданком. І цьому є просте пояснення, адже вони неймовірно корисні, ситні і, якщо правильно приготовані, дуже смачні. У різних господинь вони сильно відрізняються.

Хтось робить сирники з великою кількістю борошна, пишними і дуже жирними. Хтось віддає перевагу рецептам, де більшу частину маси займає саме сир. Хтось винаходить свою власну формулу улюблених сирників. А ми з вами поділимося рецептом, який стане вашим фаворитом.

Інгредієнти

  • Жирний сир – 350 грамів
  • Курячі яйця – 2 штуки
  • Манна крупа — 2 столових ложки
  • Цукор — 2 столових ложки
  • Пшеничне борошно 150 грамів
  • Соняшникова олія — на око (для смаження)

Рецепт приготування смачних сирників

Щоб приготувати смачні сирники необхідно розбити яйця в миску та додати цукор. Усе добре перемішати до білої піни. Після цього вносимо сир. Робити його однорідним чи додавати у зернистому стані — суто ваш вибір.

Як приготувати сирники
Як приготувати сирники

Добре усе перемішуємо та вносимо манну крупу. Залишаємо на 15 хвилин, щоб крупа розбухла. Після цього додаємо пшеничне борошно, а також трохи солі.

Рецепт сирників, які не опадають
Рецепт сирників, які не опадають

Добре перемішуємо та починаємо формувати наші сирники. Сковороду з соняшниковою олією розігріваємо та викладаємо на її поверхню сирники. Смажимо вироби з сиру на середньому вогні з усіх сторін до золотавості. Бажано не робити їх великими, щоб вам було легко їх приготувати.

Секрети приготування сирників
Секрети приготування сирників

Якщо забагато олії, викладайте сирники після приготування на паперові серветки, які будуть вибирати зайвий жир. Сирники подавати гарячими або холодними, зі сметаною, варенням, джемами і навіть фруктами.

Схожі статті

Переможниця “МастерШеф-12” показала свій базовий сніданок, заради якого варто прокидатися: їжа богів

Таку апетитну та незвичайну окрошку готують тільки суперкухарі з "МастерШеф". Переможниця кулінарного шоу Валерія Матрохіна поділилася ексклюзивним рецептом.

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?