Без цукру, борошна і молока: готуємо смачний ванільний сирник з нічого. Дуже простий рецепт десерту

Краще магазинах та ресторанах десертів можуть бути лише домашні. На щастя, ми живемо в часи, коли технологію приготування можна підбирати індивідуально під себе.

Якщо правильно приготувати сирник, він може вийти набагато кращим забудь який вишуканий десерт. Ця страва користується неймовірною популярністю в усьому світі саме завдяки своїм смаковими властивостям та харчовій цінності.

Примітно, що також ці солодощі ідеально підходять для дітей, адже містять усе необхідне для розвитку їхнього організму, зовсім не шкідливі для більшості дітлахів, а також можуть полюбитися їм і стати улюбленим десертом. Як же приготувати сирник з ніжним ванільним ароматом без використання борошна, цукру та молока дізнайтеся в нашій статті.

Інгредієнти

  • Кисломолочний сир – 150-170 грамів (бажано обирати більш сухий)
  • Яйця курячі – 1 штука
  • Банан – 1\2 штука
  • Кокосова стружка – 1 чайна ложка
  • Лимонна цедра – 1\2 чайна ложка
  • Ванільний цукор — 2 упаковки

Рецепт приготування ванільного сирнику

Для ідеального результату вам необхідно звернути свою увагу на якісь сиру, коли ви будете його купляти. Краще обирати пічний, дуже сухий, який використовується для випічки та для десертів. Але це зовсім не означає, що він повинен бути обезжиреним. Краще брати максимально жирний.

Рецепт корисних сирників без борошна
Рецепт корисних сирників без борошна

Сир необхідно змішати з сиром, курячим яйцем, а також додати нарізаний банан. В усе це занурити блендер та перебити до однорідної маси. Чим одноріднішою вона буде, тим буде смачніше, адже у вас виникатиме відчуття, ніби ви їсте мус.

Який інгредієнт потрібно додати в сирники
Що додати в сирники

Вносимо ванільний цукор або ванілін. А також додаємо лимонну цедру. Змастіть руки олією та з отриманої маси зробіть колобочки. Викладайте їх на протвень та посипте кокосовою стружкою. Поставте вироби у розігріту духовку на 180° та випікайте сирники 20 хвилин. Смачного!

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.