Королівський дерун, який ви захочете готувати знову і знову: ситна вечеря для всієї сім’ї з звичайної картоплі

Більшість рецептів для ідеальної та сильної вечері здаються складними та дорогими. Однак, є велика кількість бюджетних варіантів, яка може вам сподобатися.

Класичний рецепт дерунів ніколи не втрачає своєї актуальності, користується неймовірною популярністю по всьому світу, готується дуже просто та швидко. Однак, даний рецепт можна покращити і зробити його просто незабутнім. Варто підкреслити, що для цього вам не потребується витрачати якісь шалені гроші, щоб приготувати смакоту, а лише подивитися на технологію приготування даної страви інакше.

Для дерунів найкраще підходить картопля з високим вмістом крохмалю. Аби урізноманітнити страву, їх ще готують із м’ясом, сиром, грибами. Ми ж пропонуємо вам рецепт, який включає велику кількість інгредієнтів та обіцяє вам незабутню вечерю.

Інгредієнти

  • Картопля – 6 штук
  • Цибуля – 1 штука
  • Часник – 2 зубчики
  • Соєвий соус – 2 столових ложки
  • Сіль — за смаком
  • Чорний мелений перець — за смаком
  • Коріандр – на смак
  • Фарш – 500 грамів
  • Кетчуп – 2 столових ложки
  • Вершкове масло – 1 столова ложка
  • Борошно — 3 столових ложки

Як приготувати королівський дерун

Щоб приготувати смачний королівський дарунок для початку необхідно приготувати начинку. Цибулю подрібнюємо та обсмажуємо її на сковорідці у невеличкій частині рослинної олії. Коли вона підзолотиться, додаємо фарш, вносимо сіль, мелений перець, коріандр, соєвий соус та часник.

Рецепт приготування дерунів

Доводимо начинку до готовності та викладаємо в миску. Тим часом картоплю чистимо та натираємо її на дрібній тертушці. Залишаємо її, щоб виділився зайвий сік, після чого віджимаємо. Додаємо куряче яйце та просіяне борошно. Солимо та перчимо. Усе добре перемішуємо.

Рецепт приготування дерунів

Розігріваємо сковороду та на її поверхні формуємо коржик, після додаємо на нього фарш з невеликою кількістю кетчупу і знову ставимо тісто з картоплі. Виделкою зклеюємо краї. Обсмажуємо вироби з обох сторін до появи золотистої скоринки.

Рецепт приготування дерунів

Подавати такі вироби можна не тільки у цілому вигляді, але і в розрізі, адже всередині вони виглядають просто неймовірно. Також не забувайте, що за бажанням ви можете внести в начинку сир, бекон, помідори або будь-які інші інгредієнти, яким ви віддаєте перевагу.

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.