Показую, як я солю сало у швидкому розсолі: без всякого клопоту виходить шикарна закуска на будь-який стіл

Село — традиційний український продукт, який ідеально поєднується зі смаком червоного борщу та пампушок з часником. Як правильно посолити цю закуску, щоб отримати приголомшливий результат?

Чи корисне сало і чи можна його їсти всім? Відповідь на обидва ці питання – лише позитивна. Але все добре в міру! Сало дарує енергію, виводить токсини (ось чому його добре використовувати як закуску), жирні незамінні кислоти, що містяться в салі, допомагають усім клітинам нашого організму оновлюватися, нормалізується обмін холестерину.

Сало солоне, копчене, варене, смажене популярне у багатьох народів. Грудинка, шпиг, шкварки, бекон – все це саме сало. Як засолити цей продукт у домашніх умовах? Немає нічого простішого!

Любителі солоного сала знають, що найсмачнішим воно буде, якщо засолити його в домашніх умовах. Улюблені спеції, правильний розсіл, якісне сало (біле або трохи рожеве, з тонкою м’якою шкіркою та невеликими м’ясними прошарками) – це те, з чого незабаром у будь-якої господині вийде відмінна закуска. Різноманітні рецепти смачного домашнього сала в розсолі і способи засолювання дозволять підібрати варіант, при використанні якого вийде ніжне частування, що тане в роті, придатне і для бутерброду з чорним хлібом, і як супровід смаженої картоплі.

Ми із задоволенням поділимося всіма секретами смачного ароматного домашнього сала методом засолювання в розсолі.

Інгредієнти

  • Сало з м’ясним прошарком –1 кілограм
  • Перець чорний горошком
    — 6 штук
  • Сіль морська – 1 склянка
  • Часник — 10 зубчиків
  • Перець мелений — на смак

Технологія посолу смачного сала

Взяти для розсолу холодну питну воду, розчинити у ній нашу сіль. У розчин покласти часник, перець горошком.

Сало
Рецепт приготування сала

Покласти сало, поставити в холод щонайменше на два дні. Дістати сало, підсушити серветкою, добре, з усіх боків посипати солоне сало перцем і молодим кропом.

Таке сало ідеально підходить не тільки у якості закуски, але і як доповнення до борщу з часниковими пампушками. Його також можна додавати у спеціально випічку, до смаженої або печеної картоплі, і навіть просто використовувати для звичайних бутербродів.

Сало в розсолі
Сало в розсолі

І не забувайте, що результат напряму залежить від того, якої якості продукт ви придбаєте. Чим ніжніше та свіжіше сало, тим краще вийде ваш делікатес.

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.

Спробуєте вперше і більше не будете готувати по-іншому: тушкована капуста від шефа. З такою хоч на МастерШеф

Пропонуємо вам відкрити для себе рецепт нереально смачної тушкованої капусти, яку з легкістю приготує кожна господиня. Таку смакоту вся родина неодмінно проситиме готувати щодня.