Приємний післясмак із самого Парижа: ніжний м’ясний салат “Французький поцілунок” ви запам’ятаєте надовго

Існує неймовірний асортимент найрізноманітніших рецептів салатів, які можна помістити на святковий стіл або ж приготувати на вечерю для своєї сім'ї.

Французька кухня – це вишукане поєднання різних страв, які протягом багатьох століть готували жителі цієї країни. Завдяки їм світ дізнався про існування ліонських фрикадельок у шлунковій плівці, марсельському буйабесі, страсбурзькому паштеті з печінки гусака, яловичині по-бургундськи, ельзаській кислій капусті, тушкованій у білому вині, яблучному пирізі та інших яствах.

А про різноманітність різних сирів навіть згадувати не варто – їх у цій країні понад 400 видів. Однак, далеко не кожен професійний шеф-кухар може приготувати французькі страви правильно, що вже казати про обивателя. Однак, господині обожнюють створювати нові рецепти та натякати на їхню схожість французькою кухнею. Таким чином частка сонячної Франції з’являється у їхніх будинках! І обов’язково може з’явитися у вашій.

Інгредієнти

  • Яловича вирізка — 300 грамів
  • Ріпчаста цибуля – 1 штука
  • Помідор – 3 штуки
  • Твердий сир – 200 грамів
  • Кухонна сіль — 1 чайна ложка
  • Цукор — 1 чайна ложка
  • Столовий оцет – 1 столова ложка
  • Вода – 200 мілілітрів
  • Чорний перець мелений – на смак
  • Майонез – на свій смак

Рецепт приготування салату по-французьки

Для початку нам необхідно замаринувати цибулю. Тому обираємо для цього солодкі сорти. Овоч чистимо та подрібнюємо зручним вам способом. Але краще зробити це кубиками. Сіль, оцет та цукор змішуємо з гарячою водою. Заливаємо розчином цибулю.

Найпростіший і дуже смачний салат з оселедцю
Ніжний м’ясний салат

Тим часом яловичу вирізку подрібнюємо соломкою. Розігріваємо сковороду та обсмажуємо на її поверхні м’ясо до золотистої скоринки. Твердий сир натираємо на тертушці. А іншу його половину подрібнюємо кубиками. Помідор також ріжемо на кубики.

З цибулі зливаємо воду, додаємо яловичину, сир, помідори та заправляємо все майонезом. Відправляємо салат у холодильник. Він має добре охолонути. Після цього викладаємо на тарілку та посипаємо натертим сиром.

Неймовірно ніжний салат з куркою та чорносливом
Неймовірно ніжний салат з мʼясом 

За бажанням у рецепт можна внести обсмажені гриби або інші види м’яса. Звичайно, ви також можете обрати свою заправку, який віддаєте перевагу.

Схожі статті

Переможниця “МастерШеф-12” показала свій базовий сніданок, заради якого варто прокидатися: їжа богів

Таку апетитну та незвичайну окрошку готують тільки суперкухарі з "МастерШеф". Переможниця кулінарного шоу Валерія Матрохіна поділилася ексклюзивним рецептом.

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?