Вперше побачив молоду маму: син Галкіна та Пугачової завмер перед зображенням Примадонни у телевізорі

Максим Галкін поділився зі своєю аудиторією чутливим відео: його син Гарі дивився відео, на якому сяяла у молодості його мама, Алла Пугачова.

Примадонні російської естради Аллі Пугачовій було вже 64 роки, коли вона стала мамою вдруге. У 2013 році сурогатна матір подарувала артистці та її чоловіку, шоумену Максиму Галкіну, двій: сина Гарі та доньку Лізу.

Щасливі батьки регулярно діляться зі своїми прихильниками архівними сімейними фотографіями та відео, особливо це любить робити зірковий татусь. Так в Інстаграм Максима Галкіна з’явилося нове відео, яке розчулило підписників.

Алла Пугачова і Максим Галкін
Алла Пугачова і Максим Галкін з дітьми

У кадрі стояв його син. Хлопчик буквально не рухався перед телеекраном, на якому показували архівні кадри виступів Алли Пугачової. Артистка виконувала свою знамениту композицію «Мне нравится». На записі Пугачова було зображена з яскраво-рудим каре у чорному капелюшку.

Згодом до хлопчика долучилася і сестричка Ліза, яка також з цікавістю спостерігала за мамою в молодості. Судячи з дати розміщення відео, родина саме святкувала Новий рік.

«Не можу не поділитися з вами цим відео. У суєті новорічної ночі я зловив момент, коли Гарік зворушливо застиг перед телевізором з мамою», — підписав ці чуттєві кадри шоумен.

Користувачі мережі подякували Галкіну за те, що він ділиться такими чудовими моментами з життя своєї родини.

  • «Найкращий шанувальник»,
  • «Нашу маму і тут і там показують»,
  • «Як зворушливо, щиро!»,
  • «Аж сльоза навернулася»,
  • «Лапочки, так на маму дивляться зворушливо»,
  • «Я думаю, ця пісня викликає у всіх мурашки по шкірі »,
  • « Які у Вас діти, вони прекрасні, добрі, чуйні, розумні », — написали користувачі мережі у коментарях.

Також дивіться відео про історію кохання Примадонни і Максима Галкіна:

Схожі статті