Підопічна Потапа Надя Дорофеєва зізналася у новому коханні: для Дантеса місця більше немає

Надя Дорофеєва продовжує ділитися знімками з відпочинку.

Екс-учасниця гурту “Время и Стекло” Надя Дорофеєва, продовжує насолоджуватися заслуженим відпочинком на Балі.

Дівчина і раніше ділилася знімками з цього місця і саме тут зірки зустріли Новий рік. Зараз улюблена співачка зізнається, що починає закохуватися у цей екзотичний острів і його природу.

Раніше зірковий чоловік співачки Володимир дантес розповідав про особливості життя на острові. Він зауважив, що звичними є ті речі. які за інших умов можуть не на жарт налякати і насторожити. Зокрема співак зауважив, що різні плазуни та комахи тут звичні сусіди і місцеві сприймають їх як частину інтер’єру.

Проте, розглядаючи знімки Наді Дорофеєвої, прихильники більше звернули увагу на її худобу і порадили краще харчуватися. Проте декому здається, що у виконавиці просто гарний метаболізм і скільки б вона не їла, все одно залишається худою.

Крім того, вони зауважили, що дуже люблять співачку і її творчість.

Особливо їм сподобався останній кліп на першу сольну пісню виконавиці. Хоча саме через неї артисчтка і потрапила у не надто приємну історію. Проте зараз. перебуваючи на відпочинку. вона може сповнеа насолодитися результатами минулорічної роботи і проаналізувати всі помилки, аби в майбутньому їх не допускати.

При цьому шанувальники зіркової красуні зазначили, що образ. у якому Надя Дорофеєва постала на останньому знімку. їм теж сподобався і вони поцікавилися де можна і собі придбати такий костюмчик.

Слід зазначити, що на відпочинку співачка майже не користується косметикою і їй такий природний образ дуже личить. Крім того, дівчина дозволяє собі бути такою, якою вона є.

Схожі статті